ABJ Fotografie
Image default
Vakantie

Hier huurt u een vakantiehuis in Zeeland voor 10 personen

Bent u op zoek naar een mooi en ruim vakantiehuis in Zeeland? In Vakantiehuis Het Vleugelhof in Zeeland is er plaats voor maar liefst 10 personen – of meer! Deze prachtige vakantieboerderij is ideaal gelegen centraal in Zeeland, zodat u de rest van de provincie gemakkelijk kunt bereiken. Omdat ze omringd is door mooie natuur en een warm, authentiek interieur heeft, zult u er volledig tot rust kunnen komen. Ook voor de kinderen zijn er voldoende voorzieningen in en rond het huis. Dit is met andere woorden de ideale locatie voor een familievakantie!

Geniet van een zalige vakantie in dit vakantiehuis

Een vakantie met de familie organiseren is zeker geen gemakkelijke opgave. Want hoe vindt u een accommodatie waar jullie allemaal terecht kunnen, maar jullie toch voldoende privacy hebben? In dit geweldige vakantiehuis in Zeeland is er ruimte voor 10 tot zelfs 14 personen. Iedereen zit dus gezellig allemaal in een eigen huisje, zonder last te hebben van buitenstaanders. Het huis heeft zes slaapkamers, een ruime speelzolder, een goed uitgeruste keuken, een sfeervolle eetkamer en zitkamer én een ruime en mooie tuin. Er is allerlei mooie natuur in de omgeving, maar jullie kunnen evengoed leuke steden en dorpjes in Zeeland bezoeken. Of wat dacht u van een bezoekje aan België? Vanuit dit fijne vakantiehuis is het niet ver weg!

Kies voor een onvergetelijke familievakantie 

Een vakantiehuis voor meer dan 10 personen in Zeeland, klinkt dat ideaal voor uw vakantie? Haast u dan snel om te reserveren voor de gewenste periode, zodat u zeker bent van uw plaats. Heeft u nog vragen? U vindt alle informatie én mooie foto’s van het huis op hun website. Als er toch nog onduidelijkheden zijn, kunt u altijd contact met hen opnemen via de contactgegevens op de site. Ze geven u dan zo snel mogelijk antwoord. Veel plezier op vakantie!