ABJ Fotografie
Image default
Woningen

Hoe kies je een goede dakdekker?

Een dak vernieuwen is geen dagelijkse kost, maar afhankelijk van de soort dakbedekking moet dit minimaal eens in de vijftien jaar gebeuren. Daardoor weet je ook niet goed hoe een goede dakdekker te selecteren. En wat zijn de kosten eigenlijk van een nieuw dak? Heb je een dakdekker nodig in de regio Haarlem of lekkage in Haarlem dan ben je bij ons bij het goede adres. Dakdekker DakVlak uit Haarlem, is een erkende dakdekker in Haarlem en omgeving. Gespecialiseerd in daklekkages, reparaties, dakonderhoud en renovaties.

 

Je moet het dak repareren als de zon schijnt

De weersinvloeden in Nederland zijn intens. Van slagregens tot vorst, sterke temperatuurwisselingen en wind. Je dak heeft veel te lijden, je dak kan lek raken en de gevolgschade kan groot zijn. Het hout kan gaan rotten, muren kunnen doordrenkt raken van het vocht, allemaal kostbare zaken om weer te herstellen. Ook kunnen met een flinke storm de dakpannen van het dak waaien of kan het dak op een andere manier beschadigd raken. Het is dan zaak snel te handelen. Het is verstandig om juist in de zomermaanden het dak te laten inspecteren, zodat je goed voorbereid de herfst en winter ingaat. Voor lekkage in Haarlem, maar ook daarbuiten, kun je terecht bij DakVlak Haarlem.

 

24/7 spoedservice

Bij lekkage is snel handelen vereist om dure vervolgschade te voorkomen. Onderneem snel actie en neem contact op met Dakdekker Haarlem, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Ook in het weekend en met feestdagen. Van kleine lekkages tot grote klussen, wij zijn van alle markten thuis. Wij rekenen alleen het uurtarief en geen voorrijkosten en zijn actief in de hele regio Noord-Holland. Voor alle lekkages kun je bij ons terecht.

 

Dakrenovatie verlengt de levensduur van het dak

Door tijdig het dak te renoveren verleng je de levensduur van het dak aanzienlijk. Bij een plat dak kan het al voldoende zijn om alle randen opnieuw aan te brengen. Dakdekker Haarlem kan je helpen bij een dakrenovatie, zodat het dak er weer jaren tegenaan kan zonder lekkagerisico’s. Als het dak geheel vernieuwd moet worden, kun je ook bij ons terecht. Wij kijken altijd naar een passende oplossing en dat is niet altijd direct alles vernieuwen.

 

Wij maken ook fraaie dakterrassen

Wij kunnen de mooiste hardhouten dakterrassen professioneel aanleggen. Een dakterras heeft ook een positieve invloed op de waarde van je huis. In sommige gevallen is een vergunning nodig voor een dakterras, bij een verandering aan de buitenzijde van jouw huis is vaak een omgevingsvergunning of bouwvergunning nodig bij de gemeente. Dit voorkomt teleurstellingen achteraf. Wij kunnen daarin adviseren. Ook kunnen wij dakkapellen en dakramen installeren. Voor lekkage, renovatie of vernieuwing van je dak, bel je DakVlak in Haarlem. Wij werken in de hele provincie Noord-Holland en zijn 24/7 bereikbaar en werken tegen scherpe tarieven.

https://dakdekker-haarlem.nu/