ABJ Fotografie
Image default
Beauty en verzorging

Informatie over Hairstudio Esmee Sawyer

Hairstudio Esmee Sawyer is een kapper die een bedrijf heeft in Den Haag. Op de Dr. Lelykade 244b om precies te zijn. In dit pand zitten vijf verschillende units. Deze kapper is gespecialiseerd in meerdere opzichten van haarverzorging en bestaat al sinds 2018. Er is een samenwerking met Matrix Fudge en Nak Hair. Hierdoor kunnen de personeelsleden diverse haarverzorging diensten aanbieden die bij elke gelegenheid kunnen passen. Het maakt niet uit wat voor soort haar je hebt, aangezien iedereen wordt geknipt. Er zijn meerdere mogelijkheden om uit te proberen op jouw haar.

Het stijlen van jouw haren

Heb je binnenkort een belangrijke of speciale gelegenheid, dan wil je natuurlijk dat ook jouw haren perfect in model zitten. Dit wordt gedaan door middel van styling. Bij styling wordt ook vaak gebruik gemaakt van diverse producten, zoals schuim, gel en soms ook poeder. Hierdoor blijft jouw haar langer in model zitten en krijgt het veel meer volume. Als je je haren gaat stylen, dan moet je er wel rekening mee houden dat dit soms elke dag opnieuw moet worden gedaan. Door alle producten die in jouw haar komen, is het wel noodzakelijk om jouw haren een beetje netjes te houden. Dit kan je doen door jouw haren regelmatig te wassen, zodat alles er uit is.

Highlights in je haar laten zetten?

Highlights zijn verschillende plukken haar die een iets andere, lichtere kleur hebben dan de rest van je haar. Zo krijg je verschillende kleuren in je haar, maar blijft het mooi subtiel en neutraal. Er komen dan verschillende dimensies in je haar waardoor het ook een stuk speelser wordt. Wel is het belangrijk om ook hierbij je haar en highlights goed te blijven verzorgen. Dit kan je doen door maskers te gebruiken, of door een toner te gebruiken. Een toner kan droge punten voorkomen, waardoor al jouw lokken mooi en gezond blijven.