ABJ Fotografie
Image default
Zakelijk

Je kennis over lead auditor willen verbreden

Ben je op zoek naar manieren om je kennis over lead auditor te verbreden? Tijdens een Lead Auditor training, die je kunt volgen bij NEN, leer je hoe je ISO 9001 als instrument kunt ontwikkelen. Als je bij een bedrijf werkt, of misschien zelfs de eigenaar bent van een bedrijf, weet je als geen ander hoe veeleisend klanten kunnen zijn. Met behulp van ISO 9001 kun je deze klanten tegemoetkomen. Het is voortaan mogelijk om aldoor topproducten en diensten aan te bieden zodat zelfs de moeilijkste klant tevreden naar huis zal gaan. De voordelen van het volgen van deze training zijn dan ook talrijk.

Wat weet jij over kwaliteitsmanagement?

Het antwoord is simpel: Niet genoeg! Over kwaliteitsmanagement weet je immers nooit genoeg. Tijdens een Lead Auditor training leer je ontzettend veel over het auditvak. De cursus is pragmatisch van aard en bovendien interactief. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de kennis die je tijdens de training opdoet, niet toepasbaar is in de praktijk; tijdens de lessen wordt meer dan genoeg aandacht besteedt aan de praktijk. Dit wordt gedaan aan de hand van voorbeelden uit de praktijk. Bovendien hebben docenten ook ontzettend veel praktijkervaring. De les is zowel online als in een klaslokaal te volgen. De docenten hebben sowieso meer dan genoeg kennis over het auditvak.

Wanneer is de training nuttig?

De training is nuttig als je met interne en externe audits werkt. Bijvoorbeeld als je ze op dagelijkse basis uitvoert. Maar ook als je leidinggevende bent over een team van auditors, doe je er goed aan om deze cursus te volgen. Je leert hoe je op een verantwoordelijke manier met audits werkt. Als je verantwoordelijk bent voor een kwaliteitsmanagementsysteem, doe je er goed aan je te verdiepen in hoe audits werken. Daar kun je ongetwijfeld je voordeel mee doen als je met een kwaliteitsmanagementsysteem aan de slag gaat.

Wat leer je tijdens de training?

Zoals gezegd komt ISO 9001 uitgebreid aan bod. Je leert de norm toe te passen in de context van een organisatie. Het voorbereiden, plannen en uitvoeren van audits komt aan bod, alsook het opstellen van rapporten met daarin de belangrijkste resultaten. Het aansturen van een team komt aan bod. Wat zijn de risico’s? Hoe voer je een interview? Zoals je ziet komt er meer dan genoeg aan bod om het volgen van de training te rechtvaardigen. Niet alleen vakinhoudelijke kennis wordt met cursisten gedeeld, maar ook wordt uitgelegd hoe je de veranderingen kunt mededelen aan je collega’s. Je kunt je voorbereiden op de training door je in te lezen over ISO 9001. Als je de training succesvol hebt doorlopen, ontvang je een certificaat.