ABJ Fotografie
Image default
Vakantie

Kookworkshop in Breda: voor de echte foodie

Bent jij een echte foodie, die nieuwe gerechten wil leren koken? Zo iemand die elke maand de kookbladen uitpluist voor nieuwe recepten en kooktechnieken? Lijkt bij jou thuis het menu vaak op dat van een sterrenrestaurant, maar is de werkelijkheid soms wat minder geslaagd? Echt goed koken valt niet te leren uit een blaadje of kookboek, om echt goed in de keuken te worden is oefening nodig.

Het beste en snelste leer je de het van iemand die de kneepjes van het vak kent. Een echte chef-kok leert je niet alleen de technieken, maar heeft ook aandacht voor smaakcombinaties, presentatie van het gerecht en het ontwikkelen van dat éne geheime ingrediënt: passie voor lekker eten!

Kom eens naar Breda voor een kook workshop. In het hartje van het centrum bevindt zich onze professionele kookstudio. Hier leer je koken zoals de toppers het doen. In de kookstudio bereid je in tweeënhalf of vier uur (afhankelijk van je keuze) de heerlijkste gerechten. Natuurlijk moet de kwaliteit van je kookkunsten worden geprobeerd, dus de tafel wordt gedekt.

Een kookworkshop in Breda voor elke smaak

Je kunt kiezen voor een workshop voor High Tea, waarin je verschillende zoete en hartige gerechtjes leert maken.  Als je meer van de mediterrane hapjes bent, is de workshop Spaanse Pinchos (2,5 uur) of Spaanse Tapas (4 uur) misschien meer naar je smaak.

Wil je een uitgebreidere workshop waarin je een gangenmenu maakt? Leer dan de Italiaanse keuken pas écht kennen. Je zult zien dat Italië veel meer is dan pizza en spaghetti bolognese. Heb je toch liever een klassiek diner? Dan kies je voor de workshop die alles over de Franse keuken omvat. Wat je keuze ook is, dankzij de deskundige begeleiding van een professionele chef-kok kan het eten niet mislukken. En ook het reserveren is een peulenschil. Op BeleefBreda.nl regel je met enkele klikken een kookworkshop voor jou en je vrienden.

https://beleefbreda.nl/