ABJ Fotografie
Image default
Woning en Tuin

Kwalitatief hoogstaande televisies

Duitse techniek staat bekend om hun complexiteit, betrouwbaarheid en innovativiteit. Dit is niet anders met de tv’s van Loewe. Televisies van Loewe staan bekend om hun moderne design, waardoor ze bijna als een kunstwerk in het huis staan. Daarnaast zitten de Loewe tv full hd vol met techniek.

 

 Prachtig design

 

De Loewe Bild 1.32 tv ziet er in elke omgeving prachtig uit. Het vrijwel randloze en minimalistische design laat de tv moeiteloos overvloeien in de directe omgeving. De tv staat daarom altijd goed, of het nu bevestigd wordt aan de muur, op een tv-kast staat of op de verlengde standaard staat. De Loewe tv full hd is dankzij het design extreem licht vergeleken met vergelijkbare modellen. Maar ondanks het minimalistische design is er niet aan techniek ondergedaan.

 

 Altijd de nieuwste techniek

 

De Loewe Bild Full hd tv beschikt over de allernieuwste en allerbeste technieken. Dankzij het Full HD beeldscherm met E-LED-Backlight technologie heb je altijd het helderste beeld , met beste details en mooiste kleuren. Televisie kijken zal beter zijn dan ooit.

 

Naast het heldere scherm heeft de televisie een ingebouwde luidsprekers voor kraakhelder geluid tijdens het televisie kijken. De luidsprekers zijn niet zichtbaar vanaf de voorkant, wat verder het minimalistische design bevorderd.

 

 Gemakkelijk in gebruik

 

Deze Loewe televisie heeft één van de gemakkelijkste besturingssystemen die er te vinden is. Met de smart televisiefuncties schakel je gemakkelijk tussen verschillende apps. Op de home functies zijn televisiezenders, opnames, apps en andere media eenvoudig te vinden. Het homescherm is zelf in te schakelen zoals jij het wenst.

 

 Extra accessoires

 

De Loewe tv’s komen standaard met een tafelvoet, om de televisie eenvoudig op een tv kast te zetten. Maar er kan ook gekozen worden voor andere opties, zoals een muurbeugel en verschillende floor stands. De floor stands zijn uitschuifbaar zodat je de tv minder opvallend kunt maken, als je dat zal willen.

 

Wil je de gehele Loewe ervaring? Kies dan ook voor één van de vele geluidssystemen die Loewe aanbied om de tv ervaring te complimenteren. Zo zijn er allerlei verschillende soorten speakers om jouw tv ervaring naar een nieuw niveau te tillen. Kies uit verschillende soundbars, torens en kleinere speakers.

 

De torens zijn uiterst geschikt om naast de televisie te plaatsen voor het directe omgevingsgeluid en extra volume. De soundbar kun je op zichzelf gebruiken om de tv net dat beetje extra te geven. Als laatste zijn de kleinere speakers. Deze speakers zijn zelfs goed om achter je bank of bed te plaatsen voor dat volledige 3D geluidseffect.

 

 De complete televisie ervaring

 

De Loewe televisie zal een ervaring bieden die niet veel televisies evenaren. De perfecte combinatie tussen design en techniek, zal deze televisie perfect in jouw huis laten passen. Kom de Loewe televisie eens ervaren bij Morelisse.

https://morelisse.nl/