ABJ Fotografie
Image default
Winkelen

Op deze markt in Tilburg koopt u lederen producten

In 1985 begon CLD Lederwaren met het verkopen van lederen producten, onder andere op de markt van Tilburg en andere markten in Brabant. Meer dan 35 jaar later is deze winkel uit Alphen een begrip geworden. Voor uw nieuwe lederen producten brengt u dus een bezoek aan de markt in Tilburg, Eindhoven, Den Bosch of Rijen. Hier vindt u namelijk een ruim aanbod aan tassen, portemonnees, reisartikelen en ledervet. Wilt u het ledervet of de andere producten liever online kopen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Via de webshop plaatst u eenvoudig uw bestelling.

Betaalbare producten van hoge kwaliteit

Al jarenlang is CLD Lederwaren een specialist in lederen producten. Zowel online als op de markt van bijvoorbeeld Tilburg, vindt u een groot assortiment aan lederen producten. De winkel verkoopt producten van onbekende en bekende merken. Ook verkopen ze lederwaren van hun eigen merk. De producten worden zorgvuldig uitgekozen. Wilt u dat de lederen producten langer meegaan? Met het ledervet, dat u online kunt kopen, onderhoudt u uw producten. Zo blijven de lederwaren langer mooi en gaan ze voor langere tijd mee. Wanneer u de lederwaren eerst eens in het echt wilt bekijken voordat u ze online gaat bestellen, brengt u een bezoek aan de wekelijkse markt in onder meer Tilburg. Op vrijdag en zaterdag vindt u hier een marktkraam waar u de medewerkers alles kunt vragen over de lederwaren

Ervaar de fijne service van deze winkel

Het team, dat gespecialiseerd is in lederen producten, staat voor u klaar wanneer u vragen heeft. U kunt zowel op de markt in Tilburg of een andere stad in Brabant uw vragen stellen aan het team, als online informatie opvragen. Bekijk online op welke weekmarkt zij zich bij u in de buurt zullen bevinden of plaats uw bestelling eenvoudig online! Wilt u ledervet online kopen? Ook dit doet u eenvoudig via de webshop.

https://www.cld-lederwaren.nl/markt-tilburg/