ABJ Fotografie
Image default
Woningen

Ritsen

Ritsen zijn iets wat we dagelijks gebruiken, bijvoorbeeld om onze jassen dicht te doen. Het word door bijna iedereen op de wereld gebruikt en wordt in veel kledingproducten verwerkt. Doordat we het allemaal zo vaak gebruiken, kan de rits kapotgaan. De meeste mensen kopen dan een vervangend kledingstuk hiervoor in de plaats, of ze brengen het naar een ritsenmaker. Over het algemeen ben je veel duurder uit dan als u uw eigen rits vervangt en hiervoor zijn er dan ook los verkrijgbare ritsen, zodat u zelf weer een nieuwe rits kunt bevestigen, zonder al te veel geld kwijt te zijn.

Er zijn heel veel ritsen te koop, maar het zijn niet alleen ritsen. Er zijn namelijk ook accessoires die u aan uw rits kunt bevestigen. Dit kan heel handig zijn voor uw kind, die moeite heeft om de rits zelf om hoog te trekken. Ook kan het heel geschikt zijn voor uzelf, want het is natuurlijk ook een leuke accessoire.

Soorten ritsen

Er zijn veel verschillende ritsen en delen van ritsen, die allemaal voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Er zijn ondeelbare ritsen, deelbare ritsen, blinde ritsen.

Ondeelbare ritsen kunnen, zoals de naam al zegt, niet uit elkaar gehaald worden en blijven ten alle tijden één stuk. Ze zijn in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat u een gepaste kleur rits kunt verwerken in uw materiaal.

Deelbare ritsen zijn het meest gebruikt en kunnen dus uit elkaar gehaald worden. Het wordt voor heel veel materialen gebruikt, dus niet alleen voor kleding, ook deze zijn in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar

Blinde ritsen worden het meest verwerkt in galajurken, omdat deze blinde ritsen amper te zien zijn. Ze zijn in allemaal verschillende kleuren beschikbaar, zodat ze ook werkelijk niet zichtbaar zijn.

Ritsen accessoires kun je aan alle soorten ritsen verwerken, zodat ze er wat kleurrijker uitzien.

Onderdelen om ritsen te maken

Er zijn heel veel onderdelen om uw rits te repareren of te vervangen en onze shop biedt het allemaal aan. Er zijn ritsrunners, het onderdeel waarmee u uw rits omhoog en omlaag kunt trekken, en nog veel meer. Er zijn tangen en eindstoppers, eigenlijk alles wat u nodig heeft om uw rits te repareren bieden wij aan.

Hebt u nu toevallig een van onze onderdelen nodig? Neem dan een kijkje op onze shop, https://ritswinkel.nl/ .