ABJ Fotografie
Image default
Bedrijven

Accessoires zorgen voor betere prestaties van de open haard

 

Accessoires voor de open haard

Om het thermisch comfort van ruimteverwarmers optimaal te benutten, is het belangrijk om enkele belangrijke details in het oog te houden, zoals de aanschaf van haardsets. Met de juiste accessoires zijn u en uw gezin beter beschermd en presteert uw product beter in de strijd tegen de winterse kou.

Begin met de aankoop van de schermen om de gebruikers te beschermen tegen houtvonken, die uit de open haard kunnen worden gegooid. Om zich aan te passen aan verschillende modellen heeft dit accessoire verschillende formaten, zoals rechthoekig en gebogen.

Met de beugels en de brandhouthouder kunt u op uw beurt het brandhout opbergen en voorkomen dat het op de vloer wordt verspreid – wat zelfs ongelukken in het huishouden kan veroorzaken. En over organisatie gesproken, zorg ervoor dat je een haardset koopt, bestaande uit schoppen, handgrepen en aanstekers.

 

Het zal ook nodig zijn om het brandhout in de open haard te plaatsen, zodat het niet direct in het vuurvaste gedeelte wordt geplaatst. Gebruik hiervoor een grill, wat ook helpt bij de reinigingstijd. Haal hem gewoon uit de haard en maak hem schoon.

Voor uw gemak is het product gemaakt van ijzer, gemakkelijk te onderhouden materiaal. En vergeet niet de bocht, lange of korte buisvormige accessoire van koolstofstaal, die helpt om de rook uit de interne omgeving te verspreiden.


 

Diversiteit van producten

Het is mogelijk om haardsets te vinden met verschillende modellen, breedtes, hoogtes en kleuren. Analyseer deze kenmerken voordat u het product aanschaft, zodat het compatibel is met de haard. Kies ook de modellen met ontwerpen die helpen bij het samenstellen van de inrichting van de omgeving.