ABJ Fotografie
Image default
Alarmsysteem

Veiligheid op de werkvloer: zo vind u de beste gasdetectie

Gasdetectie is erg belangrijk binnen de landbouwindustrie. Dit komt doordat er veel gassen aanwezig kunnen zijn in en rondom de stallen. Denk bijvoorbeeld aan CO2, NH3 en CH4. De juiste apparatuur voor gasdetectie zorgt ervoor dat u altijd weet dat de hoeveelheid gassen in orde is. Mochten deze gassen namelijk te geconcentreerd in de lucht aanwezig zijn, dan kunnen ze direct voor gezondheidsproblemen zorgen voor iedereen die ze inademt. Wilt u uw huidige materialen voor gasdetectie laten onderhouden of wilt u het laten vervangen door een vernieuwde versie? Dan is het tijd om u in te lezen over de huidige innoverende detectieapparatuur.

Wat is het belang van gasdetectie?

Ondanks dat we vaak aan de landbouw denken wanneer we aan stikstof of uitstoot denken, is dit niet de enige industrie die hier te maken mee heeft. Ook waterzuivering, afvalverwerking, industriële reiniging en de voedingsmiddelenindustrie zijn sectoren die streng moeten controleren op de aanwezigheid van gas of damp. De beste gasdetectieapparatuur moet aan een aantal eisen voldoen. 7 Solutions, een onafhankelijke leverancier, adviseert u graag over de beste apparatuur voor uw bedrijf. Doordat het niet direct samenwerkt met één merk, kunt u volledig vertrouwen op het advies.

Ontvang advies op maat van experts

Het is erg belangrijk dat u het advies van experts, zoals 7 Solutions aanvraagt. Ondanks dat u een gasdetector heeft gevonden die stikstof meet, betekent het niet dat deze is iedere ruimte geschikt is. Een goed voorbeeld hiervoor is bijvoorbeeld wanneer u op zoek bent naar gasdetectie in de stallen. Doordat er in de stallen altijd een hoeveelheid aan stikstof aanwezig is, zal reguliere gasdetectieapparatuur voor de NH3 meter snel verouderen. Dit betekent dat de sensoren binnen een korte tijd niet meer in staat zijn om een betrouwbare meting te geven. Wanneer er te veel stikstof aanwezig is, kan de sensor bijvoorbeeld aangeven dat de lucht in orde is. Wilt u weten welk apparaat geschikt is voor uw stallen? Vraag dan advies op via 7Solutions.

https://7solutions.nl/