ABJ Fotografie
Image default
Zakelijk

Waarom een schrijfbord niet mag ontbreken op ieder kantoor

Een schrijfbord mag niet ontbreken op welk kantoor dan ook. Het hoort gewoon zo, terwijl whiteboards, de flipover en schrijfbord ook gewoon heel erg waardevol zijn, ook in de digitale wereld. Een whiteboard, flipover en schrijfbord zijn gewoon handig om snel iets duidelijk te maken, om te zorgen dat je niets vergeet en als u snel iets aan een groepje mensen duidelijk wilt maken.

 

Deze producten mogen simpelweg niet ontbreken op elk kantoor

Bent u op zoek naar zo’n whiteboard of flipover, check dan eens het aanbod van Human Office. Daar vindt u deze producten die simpelweg niet mogen ontbreken in welke kantoorruimte dan ook. Bij Human Officie geloven ze nog in een prettige werkplek voor iedereen. Zij bieden al jarenlang totaaloplossingen voor de inrichting van werkplekken en vergaderruimtes. Behalve de al genoemde producten kunt u er ook terecht voor onder meer flatscreenarmen, cablemanagement, ergonomische oplossingen, bureauaccessoires, kapstokken en papierbakken en verlichting. Ook voor oplossingen op het gebied van akoestiek bent u er aan het juiste adres.

 

Zo krijgen producten een tweede leven

Duurzaamheid speelt een voorname rol binnen het bedrijf, dat zich best specialist mag noemen in onder meer het schrijfborden. Niet voor niets kunt u er nu ook terecht voor gebruikt kantoormeubilair. Uiteraard worden de producten gecontroleerd en aangepast aan de uitstraling van uw bedrijf. Human Office geeft zo producten een tweede leven.

 

De producten hebben nog helemaal niets aan kracht ingeboet

Hoewel tegenwoordig heel veel digitaal lijkt te moeten, hebben de flipovers nog niets aan kracht ingeboet. Het standaard model is buitengewoon solide en is gemaakt van gelakt staal. Door de instelbare schroefknoppen kunt u werken met alle soorten papier. Uiteraard is de standaard uitvoering in hoogte verstelbaar door inschuifbare poten. Uw markers en andere benodigdheden legt u in de speciale afleggoot.

 

Geschikt voor zeer intensief en ook langdurig gebruik

De moderne kantoren van nu kunnen ook nog steeds niet zonder een whiteboard, steeds gemaakt van het beste emailstaal. Het board is geschikt voor zeer intensief en langdurig gebruik. De oppervlakte is zoals men dat noemt magneethoudend, droog uitwisbaar en krasvrij. Ook het oog wil wat en daarom is gekozen voor design profielen en voor lichtgrijze hoekprofielen van kunststof. Aan de onderkant is ruimte gemaakt voor een afleggoot waar plaats is voor accessoires. Het onmisbare bord kunt u zowel horizontaal als verticaal aan de wand monteren. Human Office levert u uiteraard de benodigde bevestigingsmaterialen mee. Want u wilt uiteraard meteen gebruikmaken van de producten.

 

Ook geschikt om een beamer op te projecteren

Wist u overigens dat de boards ook geschikt zijn om een beamer op te projecteren? Nog een reden dus om ook in uw kantoor ruimte te maken, want zonder dergelijke praktische zaken is uw kantoor simpelweg niet compleet.

https://www.humanoffice.nl/producten/Presentatie/Presentatieborden