ABJ Fotografie
Image default
Woning en Tuin

Zo creëer je met binnendeuren Thys een stijlvolle ruimte

Als het gaat om een binnendeur zijn er verschillende keuzes die je moet maken. Er zijn niet alleen verschillende soorten deuren, maar ook diverse stijlen en afwerkingen. Het is daarom belangrijk om hier goed op te letten, zodat je de beste keuze maakt en een stijlvolle ruimte creëert. Hier lees je hoe je dit met de binnendeuren / portes Thys realiseert.

Alle binnendeur stijlen op één plek

De invloed van een binnendeur op de sfeer in huis is enorm. Het is dan ook belangrijk om hier goed over na te denken. Wil je graag een moderne uitstraling of juist een klassieke look? De verschillende binnendeuren Thys maken het extra makkelijk om iets te vinden dat aan je wensen voldoet. Met alle soorten binnendeuren op één plek ben je goed in staat om een vergelijking te maken en te bepalen wat echt bij jouw woning past.

Dit zijn de mogelijke afwerkingen

Zoals eerder aangegeven is ook de afwerking van de deur een belangrijk aandachtspunt in het creëren van een stijlvolle ruimte. De binnendeuren Thys zijn verkrijgbaar in meerdere soorten. Het is mogelijk om een keuze te maken uit de volgende afwerkingen:

  • Binnendeuren met deurlijsten en zichtbare scharnieren

  • Binnendeuren met deurlijsten en verborgen scharnieren

  • Binnendeuren zonder deurlijsten en met verborgen scharnieren

  • Glazen binnendeuren

  • Onbewerkte binnendeuren

Het is hierbij vooral belangrijk om goed te weten welke stijl je graag wilt creëren. Een strakke en moderne stijl houdt je in stand door voor binnendeuren met verborgen scharnieren te kiezen. Een meer landelijke stijl is juist gebaat bij een mooie binnendeur met zichtbare scharnieren en een mooie deurlijst. Ontdek je opties met binnendeuren Thys!

 

https://www.portesinterieures.be