ABJ Fotografie
Image default
Vervoer en transport

Zware voorwerpen verplaatsen is geen probleem dankzij deze verhuisfirma

Ondanks dat zware voorwerpen verplaatsen op het eerste ogenblik een makkelijke taak lijkt, komt er veel meer bij kijken. Veel bedrijven die internationaal zaken doen hebben niet altijd de tijd of de mogelijkheden om deze taak op zich te nemen. Er moet namelijk worden onderzocht wat de regelingen in het buitenland zijn, of uw bedrijf een vergunning nodig heeft, hoe u de zware voorwerpen inpakt, hoe deze op locatie worden geïnstalleerd en meer. Gelukkig kunt u vertrouwen op de internationale verhuisfirma voor de industrie. Een internationale verhuisfirma, zoals G. van Harten B.V. in Veenendaal, is gespecialiseerd in het regelen van industriële verhuizingen.

Wat voor diensten levert deze internationale verhuisfirma?

Zware voorwerpen verplaatsen gaat niet zonder slag of stoot. Voor een bedrijf dat nieuw is vergt zo’n verhuizing veel tijd en vooral veel stress. Een defect of beschadigd voorwerp kan namelijk veel kosten. Daarom rekenen bedrijven op een internationale verhuisfirma voor al hun nationale en internationale verhuizingen. G. Van Harten B.V. is zo’n bedrijf. Zij hebben dertig jaar ervaring met het verhuizen van goederen wereldwijd. Deze diensten leveren ze aan een verscheidenheid aan sectoren. Denk bijvoorbeeld aan de energiesector en de voedsel-, medische- of chemische industrie. Heeft u zware voorwerpen die u wilt verplaatsen? Dan kunt u op hun diensten rekenen.

Profiteer van hun persoonlijke aanpak

Doordat alle voorwerpen die verhuisd moeten worden er anders uitzien en unieke eisen hebben, is het bij deze internationale verhuisfirma belangrijk dat er een persoonlijke service wordt geleverd. U geeft aan waar u hulp bij nodig heeft, vervolgens kijkt het team met technisch creatieve denkers en engineers wat er nodig is om de zware voorwerpen te verplaatsen. Door innovatieve methodes te combineren met veiligheid en ervaring, heeft u zekerheid dat al uw voorwerpen perfect verhuisd worden naar het land van bestemming. Bezoek gvanharten.nl om hun diensten te bekijken.