ABJ Fotografie
Image default
Aanbiedingen

24high: de beste headshop van Nederland en Europa

In een headshop koop je producten die je helpen bij het gebruik van marihuana. Een headshop zelf verkoopt echter geen psychoactieve stoffen. Je kunt hier onder andere grinders, vloei, snuifartikelen en waterpijpen kopen. Als je op zoek bent naar de beste collectie headshop producten, dan hoef je niet verder te zoeken. 24high verkoopt alle soorten headshop producten. Ze testen al hun producten onafhankelijk in hun headshop. Pas als ze deze test doorstaan nemen ze ze op in hun online headshop. Ze werken er hard aan om de beste online headshop van Europa te worden.

Geschiedenis

Ergens in de jaren ’60 doken de eerste headshops op in steden met een hoge concentratie studenten. Een headshop ontstond voornamelijk als een verlengstuk van onafhankelijke poster- of kaarsenwinkels. Volgens sommige bronnen was de Psychedelic Shop op Haight Street in San Francisco, Californië de eerste headshop. Deze zogenaamde eerste headshop werd gerund door U.S. Army veteraan Ron Thelin en zijn jongere broer Jerry. De oorsprong van deze headshop is niet helemaal duidelijk: sommigen zeggen dat hij in 1964 werd geopend, terwijl anderen beweren dat hij pas in 1966 werd geopend. Het is niet duidelijk waar de term headshop precies vandaan komt. De term “headshop” kan afkomstig zijn van de eufemistische uitdrukking “get your head on”, die soms wordt gebruikt wanneer wordt verwezen naar het gebruik van marihuana. In het Engels bijvoorbeeld is een standaardterm voor recreatieve marihuanagebruikers het woord “pothead” (voor marihuanagebruikers). Het lifestyle-aspect kan afkomstig zijn van andere enthousiaste fans of hobbyisten, zoals “deadheads” (fans van de band the Grateful Dead) of “motorheads” / “gearheads” (mensen die recreatief aan hun auto sleutelen of met hun motor rijden). De term headshop komt waarschijnlijk voort uit deze brede achtergrond.

Waarom 24high?

Waar u vroeger naar een headshop winkel moest gaan, kunt u tegenwoordig uw headshop producten gewoon online bestellen. 24high verkoopt allerlei soorten headshop producten. Ze testen al hun producten onafhankelijk in hun headshop. Pas als ze deze test doorstaan nemen ze ze op in hun online headshop. Uw bestelling wordt veilig en discreet verzonden. Niemand zal weten dat u producten heeft besteld bij een online headshop. Geïnteresseerd? Neem snel een kijkje op hun website!

 

https://www.24high.nl/