ABJ Fotografie
Image default
Vervoer en transport

Aanhanger huren? JobCar heeft diverse soorten

Op korte termijn een veilige, ruime aanhanger huren? JobCar heeft allerlei modellen voor u klaar staan!

Het aanbod aanhangers van Jobcar bestaat uit:

–      open aanhangers waaronder een tandemasser;

–      gesloten aanhangwagens;

–      autoambulances;

–      kiepaanhangers;

–      bagagewagens.

Bagagewagen huren

Een bagagewagen is speciaal ontworpen om vakantiespullen te vervoeren. Deze waterdichte aanhanger is voorzien van een betrouwbaar slot op de klep. Onderweg lunchen of koffie drinken? Met een huurbagagewagen van Jobcar doet u dat met een gerust hart. Bij Jobcar heeft u de keuze uit de volgende drie bagageaanhangwagens.

De Anssems gt500 met een toegestane maximale massa van 500 kilogram. Dit exemplaar is 151 bij 101 bij 48 cm groot. Het laadvermogen is 361 kilogram.

De Anssems gt750 heeft – u raadt het al – een toegestane maximale massa van 750 kilogram. Dit model is even breed en hoog als zijn kleine broertje, maar iets langer: 201 bij 101 bij 48 cm. Dit zorgt ervoor dat het laadvermogen uitkomt op 594 kilogram.

De Stema mammoet carrier is iets breder dan de twee Anssems, namelijk 108 cm. Dit zijn de lengte- en hoogtematen: 154 cm, 51 cm. Het laadvermogen en de toegestane maximale massa zijn vastgesteld op 452 kilogram en 600 kilogram. Voor alledrie geldt dat in- en uitladen snel en makkelijk verloopt. De openingen zijn ruim. De klep is voorzien van een luchtveer; voor open en dichtdoen zijn geen spierballen nodig! De wagens worden steevast van top tot teen gecontroleerd en schoongemaakt als een huurder de wagen heeft teruggebracht. De nieuwe huurder is er dus zeker van dat hij een keurige aanhanger mee krijgt die doet wat ‘ie moet doen.

Reserveren

Op de website van JobCar kunt u 24/7 een reservering plaatsen via deze link: https://reserveren.jobcar.nl/. U wordt dan gevraagd de datum van ophalen en terugbrengen en het type aanhanger dat u wilt huren, in te vullen. Na het opgeven van aanvullende huurgegevens kunt u de huurovereenkomst definitief maken.

Vragen?

U kunt bellen met het JobCar-team: 076 – 50 20 503. Mailen is ook mogelijk: info@jobcar.nl. De derde optie is dat u het contactformulier invult.

https://www.jobcar.nl/