ABJ Fotografie
Image default
Vervoer en transport

Tweewielerverhuur voor fietsen en mountainbiken in de omgeving van Ermelo

Veel Nederlanders brengen graag tijd door op de fiets in de natuur. Deze activiteit zorgt ervoor dat u met een voldaan gevoel de dag afsluit. De prachtige kleuren van de omgeving brengen uw zenuwen tot rust en de frisse lucht en beweging zorgen ervoor dat uw lijf gezond blijft. De omgeving van Ermelo is één van de meest populaire plekken voor een dagje, weekendje of weekje fietsen en/of mountainbiken. U kunt daar bovendien voor een zacht prijsje allerlei verschillende tweewielers huren.

Uitgebreide keuze bij deze speciaalzaak

Bij Van Nijhuis Rijwielen zijn ze dol op de omgeving van hun dorp. De medewerkers van deze speciaalzaak gaan zelf geregeld fietsen of mountainbiken langs één van de vele routes die hen door de bossen, over de heiden en langs de wateren van Ermelo voeren. Zij verhuren diverse soorten fietsen in Ermelo waardoor u precies de tweewieler kunt kiezen die het beste past bij uw situatie. U kunt bij hen naast normale fietsen namelijk ook elektrische fietsen, bakfietsen, tandems, aanhangfietsen en kinderfietsen huren.

Een paradijs voor mountainbikers

In de omgeving van Ermelo kunt u niet alleen heerlijk fietsen. Het is ook een goede plek om lekker te mountainbiken. Er zijn namelijk drie verschillende routes aangelegd waar u met een mountainbike helemaal uit uw dak kunt gaan. Deze routes voeren u diep de bossen in en combineren daar allerlei kenmerken zoals uitdagende single tracks, kombochten en jumps. De hoogteverschillen zorgen ervoor dat uw spieren flink getraind worden en dat u af en toe langs een prachtig uitzichtpunt komt.

Goede service

Bij Van Nijhuis Rijwielen krijgt u niet alleen een geweldige tweewieler. Als u bij dit bedrijf materialen huurt om te gaan fietsen of mountainbiken in Ermelo, kunt u namelijk ook rekenen op vlekkeloze service voor pech onderweg en professioneel advies. Zo zorgen zij ervoor dat u met de best passende tweewieler op een route terechtkomt die perfect geschikt is.