ABJ Fotografie
Image default
Aanbiedingen

All Dent is uw bemiddelaar bij het inrichten van uw praktijk!

Heeft u een praktijk en bent u op zoek naar professionele spullen, dan is All Dent wellicht wat voor u. All Dent verkoopt namelijk allerlei professionele producten die sufficiënt zijn bij het inrichten van uw praktijk. Denk aan tandartsstoelen, röntgen, verlichting, camera’s en reinigers. All Dent richt zich vooral op tandartspraktijken en orthodontisten. Sommige producten zijn daarnaast ook goed bruikbaar in ziekenhuizen. Kortom, als u ook over zo’n praktijk beschikt of u de taak heeft om deze in te richten, dan bent u bij All Dent op het juiste adres. Neem gerust alvast een kijkje op www.alldent.nl of lees verder in deze blog.

Alle producten van All Dent op een rijtje

Om u een beter beeld te geven, zullen we de producten op een rijtje zetten voor u. Zodoende krijgt u beter inzicht in de professionele producten en expertise van All Dent. De verschillende productcategorieën bestaan uit: behandeleenheden, OK stoelen, röntgen, verlichting, hand- en hoekstukken, autoclaven, thermodesinfectoren, waterbehandeling, intra-orale camera’s, hand- en hoekstuk reinigers, tandarts werkstoelen, digitale röntgen, digitale röntgensoftware, kastwanden, lasers, mengkranen compressors, afzuigmotoren en ocassions. U snapt dat dit nogal een mond vol is en daarom raden we aan om onze website www.alldent.nl te bezoeken om zodoende een beter beeld te krijgen. We verkopen onder andere producten van de merken DKL, Finndent, KaVo en Gigadent. Deze merken zijn betrouwbaar en hebben al een lange expertise in de praktijkwereld. Naast producten kunt u ook bij All Dent terecht voor hulp bij het creëeren van uw ideale praktijk. Wij assisteren u graag bij het maken van tekeningen. Wij leren graag van uw ideeën en denken ook graag met u mee. Op deze manier komen we tot de volgens u ideale praktijk. Kies daarom voor All Dent!

Meer informatie over ons?

Op onze website www.alldent.nl kunt u reeds gerealiseerde projecten bekijken. Onze klanten zijn erg tevreden met de professionaliteit en expertise van All Dent. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via de gegevens op de site. We zijn zowel telefonisch als via de mail bereikbaar.