ABJ Fotografie
Image default
Media

Wist je dat jouw website fungeert als online visitekaartje?

Nu iedereen steeds vaker het internet raadpleegt voor antwoorden op eenvoudige en ingewikkelde vragen, is het voor ondernemers haast onmogelijk om te blijven bestaan zonder website, app en/of webwinkel. Als je een reservering wil maken bij een restaurant, zoek je eerst naar reviews en een manier om online te kunnen reserveren. Ook ga je eerst op het internet zoeken naar webwinkels die jouw favoriete kleding verkopen en vergelijk je prijzen, zodat je te allen tijde de laagste prijs betaald inclusief verzendkosten. Verder zoeken we het hele internet af naar betrouwbare aanbieders van goedkope vliegtickets, elektronica en cadeaus. Kortom, als ondernemer kun je het je niet langer meer veroorloven om zonder website door het leven te gaan.

Het bouwen van websites, webwinkels en apps is voor Edit4U appeltje eitje. Wij kennen de kneepjes van het vak en begrijpen als geen ander de wensen en eisen van eindgebruikers voor websites en apps. Ook snappen wij zeer goed dat ondernemers opzien tegen het bouwen van hun eigen website of app. Om die reden bieden wij ons aan als app ontwikkelaar en website bouwer, zodat jij kan genieten van de voordelen van online bekendheid. De webwinkel laten bouwen door ons is ook zeker geen probleem en wij denken graag mee over een manier om jouw ideeën om te zetten in een online design. Wij gaan graag met jou in gesprek over de marketing strategie en de koers die jouw onderneming vaart, zodat de website hierop aansluit en klanten zich thuis voelen op jouw website.

Wil jij meer bekendheid genereren op het internet of zoek jij een goede website bouwer, die je uit de brand kan helpen met het ontwerpen en creëren van jouw online visitekaartje? Neem dan contact op met Edit4U om de mogelijkheden te bespreken en de ideeën in praktijk te brengen!

https://www.edit4u.nl/