Abjfotografie

Een strak logo in freesletters

Verschil freesletters en doosletters

Onder freesletters worden logo’s of bedrijfsnamen verstaan die als gevelreclame dienen voor bedrijven. Ze worden op maat gefreesd uit kunststof of aluminium en aangebracht op de gevels van bedrijven en kantoorpanden. Een logo in freesletter verschilt van een doosletter in de zin dat freesletters een stuk dunner zijn. In freesletters kan dan ook geen led- of neonverlichting worden geïnstalleerd. Uiteraard kan een logo in freesletters wel van buitenaf, dus indirect, verlicht worden.

Een strak en eigentijds design

Een groot voordeel van een logo in freesletters is het strakke en eigentijdse design. De letters kunnen direct op de gevel aangebracht worden en zien er lekker eigentijds uit. Daarbij kunt u als ondernemer volledig uw eigen ontwerp laten maken. Qua creativiteit, kleuren en formaten is er met een logo’s in de vorm van freesletters veel mogelijk. Weer een ander aantrekkelijk punt van logo’s in freesletters is dat u deze gevelreclame – afhankelijk van de materiaalsoort die u kiest – zowel binnen als buiten kunt gebruiken.

Een voordelige manier van reclame maken

Logo’s of gevelteksten gemaakt van freesletters gelden als een voordelige manier van reclame maken. De freesletters hoeft u immers maar één keer te ontwerpen en laten maken. U investeert eenmalig en kunt daarna jarenlang vooruit met de gevelreclame. Zeer omdat freesletters gemaakt worden van duurzaam materiaal als kunststof of aluminium en dus jarenlang meegaat. En elk ontwerp dat u maar kunt verzinnen, is tegenwoordig mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan natuurlijk ontworpen freesletters in een honingraatpatroon, freesletters in de vorm van planten, et cetera. Genoeg opties dus om goed op te vallen in het woud aan bedrijven en lichtreclames in uw buurt!

Laat u inspireren en ontwerp uw unieke gevelreclame

Wilt u meer inspiratie en ideeën opdoen, bezoek dan eens de website van Sukses Reclame. Bij Sukses kunt u elk ontwerp freesletter, logo’s en bedrijfsnamen in kunststof of aluminium laten maken en voordelig bestellen. Vraag gerust een gratis offerte bij hen aan!