ABJ Fotografie
Image default
Bedrijven

Advies van Scripted Consultancy. De bereikbare adviseur voor kleine ondernemers.

Als kleine ondernemer zijnde doe je van alles. Je bent ooit gestart, maakt groei mee en wordt zo geconfronteerd met meerdere problemen. De focus van uw bedrijf wordt langzaam verlegd of juist verstevigd. Als ondernemer zijnde kunnen dergelijke ontwikkelingen overweldigend zijn, u ziet door de bomen het bos niet meer. U heeft behoefte aan een advies dat u door deze perioden heen loodst. Had u maar een adviseur die past binnen uw budget, de grote advieskantoren vragen voor een kleine inspanning veel te veel geld. Gelukkig is daar de unieke manier van Scripted Consultancy. Wij maken professioneel advies bereikbaar voor de kleinere ondernemer.

De reden van de onbereikbaarheid van professioneel advies is simpel, het is simpelweg te duur. Waarom zou je enkele duizenden euro’s investeren in een advies dat misschien helemaal niet helpt. Er is geen garantie dat er een waardevol advies zal volgen. Toch heeft de peperdure adviseur wekenlang gewerkt aan een rapport, met uw geld als brandstof. Bij Scripted Consultancy willen we dit veranderen.

Hoe mooi zou het zijn als je binen enkele dagen een totaal plan krijgt waarin staat hoe je bedrijf er voor staat, en wat je moet doen om te groeien. Dat kan nu.

Wij hebben een systeem ontworpen dat op systematische wijze uw gegevens analyseert en vervolgens omtovert tot een persoonlijk groeiplan. Het werkt als volgt:

U laat uw gegevens gratis en vrijblijvend opnemen in een gesprek met onze geavanceerde chatbot, AKA, de online consultant. Deze ontvangt uw data en stuurt deze door naar ons innovatieve systeem. Dit is waar de magie plaatsvindt en uw persoonlijke data om worden gezet naar waardevolle aanbevelingen.

Ons advies is kwalitatief, snel en betaalbaar. Kort om, een advies dat u daadwerklijk vooruit helpt om een manier die geschikt is voor de ondernemer met een gelimmiteerd budget.

Dat, is Scripted Consultancy.

https://www.scriptedconsultancy.com/