ABJ Fotografie
Image default
Kinderen

Het baby eerste jaar boek, meer dan een dagboek

In het eerste levensjaar van jouw baby gebeurt er zoveel! Jouw baby maakt enorme sprongen en ook jij als ouder verandert aanzienlijk. Het meest voornamelijke is dat de tijd zo snel gaat wanneer je een baby in huis hebt. Voor je het weet vier je de eerste verjaardag van jouw zoon of dochter. Wil je niets vergeten uit dit eerste bijzondere levensjaar van jouw baby? Dan is het baby eerste jaar boek een echte aanrader.

Meer dan een dagboek

In dit baby eerste jaar boek van Studio Ins & Outs kun je alles kwijt over de groei en ontwikkeling van jouw baby. Er is genoeg ruimte om de dagen met jouw baby te documenteren. Maar dit boek is zoveel meer dan dat. Het baby eerste jaar boek is vormgegeven met leuke lijstjes en andere manieren om ontwikkelingen bij te houden. Zo kun je de groei van jouw baby bijhouden, maar ook zijn of haar favoriete speeltjes en eten. Het is een complete documentatie van het eerste jaar. Er is ook genoeg ruimte om foto’s in te plakken. Zo mis je geen enkel dierbaar moment uit het eerste levensjaar van jouw kleintje.

Het perfecte kraamcadeau

Dit cadeau is natuurlijk niet alleen leuk voor jezelf, maar ook perfect om cadeau te doen. Heb jij een zwangere vriendin, zus, nicht collega of verre kennis? Dan is dit het perfecte kraamcadeau of cadeau voor de babyshower. Het is weer eens wat anders dan kleertjes. Het is een dierbaar cadeau dat iedere (aanstaande) moeder kan waarderen. Wil jij ook dit hippe baby eerste jaar boek voor jezelf of als cadeau? Neem dan een kijkje op de website van Studio InsenOuts voor meer informatie en bestel jouw baby eerste jaar boek.