ABJ Fotografie
Image default
Kinderen

Een uniek kraamcadeau met naam

Bij Kiddy Kado vindt je in elke prijsklasse een uniek kraamcadeau met naam. De cadeaus zijn ook leuk voor andere gelegenheden zoals een verjaardag of een doopfeest. Een persoonlijk cadeau vindt je bij deze specialist in allerlei soorten en maten. Deze cadeaus zijn niet alleen leuk voor het kind, maar ook voor de ouders. Zij verdienen ook wat belangstelling. Een uniek en persoonlijk cadeau draagt hier zeker aan bij.

Wat zijn de mogelijkheden voor een kraamcadeau met naam?

Een persoonlijk cadeau voor kraamvisite of een verjaardag vind je in allerlei vormen. Zo kan je ervoor kiezen om een badjas met naam te laten borduren. Super handig als je vanuit je bed nog niet meteen wilt aankleden. Daarnaast kan je ook kiezen voor een stoel, wieglakentje of een koffer met eigen ontwerp. Kinderen willen tenslotte altijd persoonlijke spulletjes mee als ze weggaan. In een koffertje kunnen de kinderen spullen opbergen in hun unieke koffertje. De koffers zijn bijvoorbeeld leuk voor als de kinderen uit logeren gaan. Alle producten worden in eigen beheer bedrukt en geborduurd. Alles wat wij bedrukken wordt met hoge kwaliteit gemaakt, dit komt doordat ons stickermateriaal hoogwaardig is. Heb je inspiratie nodig voor het perfecte cadeau? Bij deze specialist vind je ook kraamcadeaupakketten. Zowel deze pakketten als de losse persoonlijke cadeaus zijn er in verschillende prijsklasse. Zo zit er altijd een cadeau tussen wat binnen jouw budget past.

Bestel een origineel cadeau 

Heb je een leuk kraamcadeau met naam gevonden? Of ga je toch voor een persoonlijk verjaardagscadeau? De bestellingen van Kiddy Kado worden over het algemeen binnen twee dagen verzonden, tenzij dit anders wordt vermeld. Wanneer je boven de 75 euro bestelt, hoef je zelfs geen verzendkosten te betalen. Ga voor meer informatie naar de website van deze specialist en bestel een leuk origineel cadeau voor welke gelegenheid dan ook.