ABJ Fotografie
Image default
Kinderen

De BIBS speen is de beste die je kunt kopen in de online babywinkel

Baby’s brengen vaak uren door met een speen in hun mond. Deels omdat ze moeten drinken en mama’s borst niet altijd beschikbaar is, maar ook omdat een fopspeen fijn is om op te zuigen en hen geruststelt. Daarom is het belangrijk dat een baby beschikking heeft over de best mogelijke kwaliteit spenen. Vooral het materiaal waarvan de speen zelf gemaakt is, zorgt voor een wereld van verschil. Als je een jong kind een plezier wilt doen, dan kun je een BIBS speen kopen. Deze is gegarandeerd van de best mogelijke kwaliteit.

De beste producten koop je in de webwinkel van experts

In de online babywinkel van Ikenmijnmama kun je allerlei verschillende soorten en maten BIBS spenen kopen. Deze spenen zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber, een materiaal dat non-toxisch is en zich makkelijk laat reinigen. Daarnaast is het onwijs flexibel en voelt het goed aan in de mond, waardoor de zuigreflex van het kind verbeterd en ze beter drinken. Tijdens het gebruik van een fopspeen kan de kleine zuigeling naar hartenlust met de speen spelen en zal daarin veel ontspanning vinden. Naast spenen worden er ook veel andere kwaliteitsproducten verkocht.

Alles voor mama en kind

De online babywinkel heeft een breed assortiment aan spullen in de aanbieding die het leven van een klein kind en de moeder gemakkelijker kunnen maken. Zo kun je er allerlei praktische producten vinden, zoals meubels voor in de kinderkamer, speciale keukenspullen voor kinderen, autostoeltjes en een borstkolf. Daarnaast worden er ook leuke kleertjes, speelgoed en allerlei accessoires verkocht. Voor de BIBS speen kun je bijvoorbeeld een speenkoord of een speendekentje kopen.

Online bestellen maakt het voor iedereen makkelijk

Er zijn enorm veel voordelen aan online shoppen bij een babywinkel. De babywinkel is altijd open waardoor je op elk uur van de dag een BIBS speen of een ander kraamcadeau kunt kopen. Je betaalt eenvoudig via Ideal of een ander online platform.