ABJ Fotografie
Image default
Hobby en vrije tijd

Diamond painting wordt in Nederland door steeds meer mannen ontdekt

Zeker sinds de pandemie een flinke invloed op ons dagelijks leven uitoefent, gaan steeds meer mensen op zoek naar leuke hobby’s binnenshuis. Hobby’s waarmee je je creatieve kant kunt ontdekken en die je de broodnodige ontspanning opleveren in een maatschappij waarin er van je wordt verwacht dat je altijd ‘aan staat’. Vaak wordt ten onrechte gedacht dat creatieve hobby’s uitsluitend voor vrouwen zijn bedoeld. Echter wordt diamond painting in Nederland ook steeds populairder onder mannen.

Een ruim aanbod voor zowel mannen als vrouwen

Diamond painting van dieren, mensen, bloemen of andere thema’s is helemaal unisex. Net zo goed als vrouwen kunnen ook mannen zich hiermee bezighouden. Zeker gezien het feit dat er een enorm aanbod aan patronen bestaat. Overigens hoef je je natuurlijk helemaal niet te laten leiden door wat men in het algemeen wel of niet passend bij mannen of vrouwen vindt.

Wat zijn diamond paintings precies?

Dat diamond painting in Nederland aan een opmars bezig is, wil nog niet zeggen dat het voor iedereen even duidelijk is wat het precies inhoudt. Letterlijk vertaald houd je je met deze hobby bezig met ‘diamant schilderen’. Je maakt geen gebruik van echte diamantjes, maar met steentjes in verschillende kleuren. Deze breng je volgens de aanwijzingen (letters, cijfers, symbolen) op het canvas aan. Zo ontstaan vanzelf een kleurrijk kunstwerk. Zoek je naar een pakket diamond painting van de mooiste dieren, landschappen of een ander thema? Bij JobaStores ben je aan het juiste adres.

De grootste webshop van Nederland en België

Of je nu voor diamond painting met dieren of een andere categorie gaat, bij JobaStores vind je het meest uitgebreide aanbod van heel Nederland en België. Dankzij de ruime keuze vindt iedereen wel een project dat bij hem of haar past. Omdat de webshop de producten in eigen beheer heeft, kun je ook rekenen op snelle levertijden. Bestel je op werkdagen vóór 23:00 uur, dan heb je je pakket al de volgende dag in huis.