ABJ Fotografie
Image default
Media

Laptops met TPM 2.0 beveiliging en encryptie

Als je een eigen laptop hebt dan staat deze vaak boordevol documenten, foto’s en andere persoonlijke bestanden. Het is jouw eigendom en je wilt niet graag dat andere mensen hier bij kunnen. Een manier om jouw laptop extra goed te beschermen is door een laptop met TPM 2.0 beveiliging en encryptie aan te schaffen. Bij BTO kun je terecht voor het aanschaffen van een laptop die over een dergelijke chip beschikt. Bekijk ons aanbod of stel zelf jouw eigen TPM laptop samen, zodat deze helemaal voldoet aan jouw wensen en eisen.

Waarom kiezen voor een laptop met TPM 2.0 beveiliging en encryptie?

Nu vraag jij je misschien af waarom het een goed idee is om te kiezen voor een laptop met TPM 2.0 beveiliging en encryptie. Een TPM staat voor Trusted Platform Modules. Dit zijn kleine beveiligingschips die geïmplementeerd kunnen worden in laptops. Dankzij een TPM kan het beveiligingsniveau van gestolen of verloren apparaten verhoogd worden. Helemaal wanneer dit in combinatie is met versleutelingstechnologie zoals encryptie. Bij BTO vind je laptops met TPM 2.0 beveiliging en encryptie waardoor jouw documenten extra worden beveiligd.

Specificaties

Wil je ook een laptop die beschikt over TPM 2.0 beveiliging en encryptie? Dan is dat vast niet je enige wens aan jouw laptop. Er zijn heel veel verschillende opties. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht over de schermgrootte? Wil je een laptop van 14.0, 15.6, 16.1 of 17.3 inch? En hoe zit het met de scherm resolutie? Je kunt kiezen uit 1920×1080 of 3840×2160. Daarnaast is het zeker een goed idee om te kijken naar de processor in de laptop en de videokaart in de laptop. Let ook zeker goed op het gewicht van de laptop. Als je vaak onderweg bent dan is het een aanrader om te kiezen voor een laptop met een licht gewicht. Wat je ook wenst: maak gebruik van de handige filteropties aan de linkerkant van onze pagina, geef je voorkeuren aan en vind de laptop die voldoet aan jouw wensen.

Meer weten over een laptop met TPM 2.0 beveiliging en encryptie

Wil je ook graag een laptop met TPM 2.0 beveiliging en encryptie? Maar kom je er zelf niet helemaal uit en kan je wel wat hulp gebruiken? Dan is het een goed idee om contact op te nemen met onze specialisten. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring en daarmee zijn wij de grootste Nederlandse speler op gebied van lokale maatbouw laptops. Hierdoor kunnen we je altijd goed te woord staan en je verder helpen, zodat je een laptop koopt die helemaal voldoet aan jouw wensen.

https://bto.eu/