ABJ Fotografie
Image default
Bedrijven

ART2 sloten bestel je bij 1001sloten

Met een ART slot bent u verzekerd van een solide slot. Het keurmerk geeft namelijk niet zomaar sterren weg. Er wordt op verschillende onderdelen getest en uiteindelijk een 0 tot 5 sterren keurmerk toegekend. 2 sterren wordt voornamelijk gebruikt voor fietsen, 3 sterren voor scooters en 4 sterren voor motoren.

Bestel je ART slot bij de slotenspecialist

Online zijn een tal van webshops die ART sloten aanbieden. Maar waar moet je nou echt op letten? 1001sloten is een jarenlange specialist. Ze adviseren vrijblijvend en komen met het beste slot voor jou wens. Wil je nou wat advies van de expert, neem dan contact op met 1001sloten.

Er ligt een ruim sortiment voor u klaar om uit te kiezen. U vindt alle verschillende keurmerk ART sloten bij 1001sloten. Dit houdt in dat 1001sloten zowel ART2, ART3 en ART4 sloten aanbiedt. Hierdoor bent u met elk voertuig op de juiste plek.

Zet je fiets veilig weg met een ART2 slot

Wees verzekerd van veiligheid met een ART2 slot. Tegenwoordig zijn e-bikes flink aan de prijs. Hierdoor is het helaas ook steeds aantrekkelijker voor dieven. Wees daarom goed voorbereid en zet je fiets met een gerust gevoel weg met onze ART2 sloten.

Welk slot past dan het beste bij mijn fiets? Fietsen zijn er in vele verschillende uitvoeringen. Daarom zijn er ook verschillende uitvoeringen in de sloten te vinden. U kunt kiezen voor een vouwslot, kettingslot, kabelslot of beugelslot.

Tevens zijn er ook nog remschijfsloten te vinden met ART certificering, maar deze zijn beter te gebruiken bij motoren.

Welk ART2 slot past het beste?

Bij het aanschaffen van een ART2 kettingslot is het voornamelijk belangrijk te kijken naar de lengte. Zorg dat je met de ketting de fiets aan een vast object kan koppelen.

Bij een vouwslot zijn de maten vaak redelijk hetzelfde, ook al is het aan te raden het grootste model te pakken indien u een bakfiets o.i.d. bezit.

De beugelsloten hebben veel variatie in hoogte. Kies voor een hoogte waarmee u de fiets aan een vast object kan maken zonder dat er veel te veel ruimte is.

De keuze is dus reuze. Zorg met een ART2 slot voor een veilig gevoel wanneer je je fiets parkeert. Bestel dus snel bij 1001sloten jou ART2 slot!

https://www.1001sloten.nl/art-2-slot/