ABJ Fotografie
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaart Sint-Niklaas met C-Air

Heb je ook al eens gedacht aan ballonvaart Sint-Niklaas? Sint-Niklaas is de ballonstad bij uitstek in België. Wij vertrekken steeds vanop de grote markt dit is een unieke ervaring. Een ballonvaart duurt circa 1 uur gevolgd door een drankje en glaasje champagne. Natuurlijk zijn er heel wat ballonfirma’s in deze stad. Waarom moet je dan voor C-Air kiezen? C-Air is opgericht door David Spildooren. Hij is geboren in Sint-Niklaas en heeft reeds 15 jaar ervaring.

Wat bevat een ballonvaart in Sint-Niklaas eigenlijk? Wij spreken steeds af met onze passagiers en laten je genieten van een prachtig spektakel vanuit een ballonmand. Natuurlijk is de landingsplaats nooit identiek aan de opstijglocatie, daarom is onze landingsplaats steeds in het Waasland.

 

Ballonvaart Oost-Vlaanderen

In Oost-Vlaanderen hebben we tal van regio’s waar we kunnen ballonvaren namelijk: Waasland, Scheldeland, Vlaamse Ardennen. In al deze locatie’s organiseert C-Air ballonvaarten. Iedere regio heeft namelijk zijn charme.

In het Waasland zijn onze opstijglocaties; Sint-Niklaas, Stekene, Wachtebeke, Kieldrecht, Waasmunster, Gent en Overmere.

In de Zwalmstreek of ook wel de Vlaamse Ardennen genoemd vertrekken we vanuit Zottegem, Sint-Lievens-Houtem, Ninove en Geraardsbergen.

Het Scheldeland heeft uiteraard ook tal van mooie plaatsjes. Heb je hiervoor interesse neem even vrijblijvend contact op met ons en wij geven je graag wat meer informatie.

Ballonvaren boven een andere provincie

Zegt Sint-Niklaas of Oost-Vlaanderen je niet zoveel. Geen probleem, wij bieden je de mogelijkheid om je eigen regio vanuit de lucht te bewonderen. Wij hebben uiteraard wel beperkingen om over bepaalde gebieden te varen. De regio van Zaventem en Oostende behoren bijvoorbeeld tot de verboden gebieden voor luchtballons.

In Vlaanderen varen we vanuit elke provincie wij hebben de mogelijkheden om ballonvluchten te organiseren vanuit Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen.  Heb je verder nog vragen aangaande je eigen ballonvlucht of ballonvaart Sint-Niklaas. Of wil je een ballonvaart  MET C-Air boeken dan helpen wij je graag verder. C-Air staat garant voor de beste in prijs kwaliteit.

https://www.cair-ballonvaart.be