ABJ Fotografie
Image default
Product fotografie

Kwalitatieve houtverf met hoge vochtregulatie

Binnenkort wordt het tijd voor een hele make-over van het huis en de tuin, waarbij ieder houten voorwerp een likje verf krijgt. Van de deuren in huis tot de meubels in de tuin; alles moet opnieuw in de verf. De verf van het tuinhuis bladdert inmiddels ook flink af, waar je graag verandering in wil brengen. Echter, je hoopt natuurlijk wel dat de nieuwe verflaag gedurende lange tijd blijft zitten, zodat je niet weer alles opnieuw hoeft te doen aankomende zomer. De vraag is dus: waar kun je kwalitatieve verf voor hout kopen en hoe breng je deze aan, zodat je lang van stralende houten voorwerpen kan genieten?

Moose Färg is specialist op het gebied van houtverf en weet als geen ander hoe hiermee omgegaan moet worden. De houtbeits is gebaseerd op het Zweedse recept, die uitermate geschikt is voor het verven van zowel houten binnen- als buitenobjecten. Door de hoge vochtregulatie van de verf blijft deze gedurende lange tijd gehecht aan het oppervlak, waardoor je geen last zal krijgen van afgebladderde verf. Dit ontstaat meestal namelijk als gevolg van temperatuurwisselingen. Wanneer het koud wordt in de winter, neemt de luchtvochtigheid toe en zet het hout uit. Vervolgens wordt het in de zomer weer warmer, waardoor het hout krimpt. Het gevolg is verf die afbladdert, als deze het vocht niet goed kan reguleren. Gelukkig heb je hier bij Moose Färg’s houtverf nooit meer last van, want onze verf is zo samengesteld, dat de vochtregulatie hoog is.

Niet alleen verkoopt Moose Färg houtverf van hoge kwaliteit, maar wij geven ook veel tips en bieden inspiratie voor thuisschilders en ware professionals! Kijk op onze website voor alle informatie voor het juist aanbrengen van de verf en ervaringen van anderen met de houtbeits van Moose Färg voor inspiratie en mogelijkheden.

https://www.moosefarg.nl/