ABJ Fotografie
Image default
Product fotografie

Optimaal zicht met een achteruitrijcamera

Sta jij er ook altijd zo van versteld hoe een ambulance zich handig door een drukke menigte manoeuvreert? Wanneer er een groot concert of festival plaatsvindt, worden de hulpdiensten daar extra van op de hoogte gebracht. Op die manier is de hulp nabij in geval van een ongeluk en zijn de ambulance- en politiemedewerkers voorbereid op ongevallen. Als er dan ook daadwerkelijk iets gevaarlijks gebeurt, komt de ambulance al snel te hulp en weet precies welke route hij af moet leggen. Echter, hoe kan het nou dat hij dat zo soepel doet en is hij ervan verzekerd dat hij geen andere mensen aanrijdt bijvoorbeeld?

Van Zwitserland is dé specialist in camerasystemen, die ervoor moeten zorgen dat er te allen tijde zicht is op de situatie rondom grote voertuigen of voertuigen die te maken hebben met een dode hoek. Via een monitor kan een ambulancebrigadier dus zien wat er achter de ambulance plaats vindt en of hij veilig verder kan rijden naar de plaats van het ongeval. Ook zijn deze camerasystemen zeer geschikt voor landbouwvoertuigen als tractoren, industriële machines en campers voor de vakantie. Een van de meest geavanceerde camerasystemen van Van Zwitserland is Achteruitrijcamera draadloos, waarbij de camera dus niet meer met een kabeltje in contact staat met de monitor, maar uitgaat van bluetooth. Op die manier worden zowel optimaal zicht, voertuigveiligheid en verkeersveiligheid gegarandeerd door Van Zwitserland.

Ga jij binnenkort op vakantie met de camper, maar is het zicht nog niet optimaal? Rijd jij als ambulancebrigadier regelmatig in de ambulance en zou je graag de achteruitrijcamera precies op jouw voorkeuren afgesteld willen hebben? Kun jij niet alles zien wanneer je op de tractor door het weiland rijdt? Neem dan contact op met Van Zwitserland voor specialistisch advies en de beste achteruitrijcamera. Wij zetten alles op alles om de verkeersveiligheid te verbeteren.

https://www.vanzwitserland.nl/