ABJ Fotografie
Image default
Winkelen

Waar kan je een huid of vachten voor gebruiken?

Waar kan je een huid of vacht voor gebruiken? Er zijn heel veel verschillende dingen waar je een huid of vacht allemaal voor kan gebruiken. Wel moet het een gelooide huid of vacht zijn anders gaat het heel erg stinken en gaat de huid of vacht rotten. 

Woonaccessoires en decoratie

Je kan de huid van een koe gebruiken om er mooie decoraties van te maken. Denk hierbij aan een poef van koeienhuid, onderzetters voor op tafel of een bankje van koeienhuid. Er zijn veel mogelijkheden voor verschillende koeienhuid decoraties. Buiten de koeienhuiden zijn er natuurlijk nog andere huiden en vachten zoals een mooie schapenvacht, konijnenvacht of rendierenhuiden. Een schapenvacht wordt vaak meer gebruikt om over de stoel te leggen of als decoratie op tafel.

Waar gebruik je een koeienhuid voor en waarvoor gebruik je een vacht?

Een koeienhuid wordt over het algemeen gebruikt als koeienhuiden vloerkleed en een schapenvacht wordt over het algemeen vaak gebruikt om over de bank of stoel te leggen. Wel zijn er dus veel meer mogelijkheden om gebruik te maken van de huiden en vachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een schapenvacht die ook de eigenschap heeft best warm te zijn. Je kan dus lekker warme pantoffels of handschoenen maken van schapenvacht. Ook wordt de vacht van een schaap gebruikt voor een warme kruik.

Huiden of vachten als modeaccessoires

Buiten dat koeienhuiden worden gebruikt als vloerkleed; worden er ook mode gerelateerde producten van gemaakt zoals: riemen, tassen, haar spelt etc. De tassen zijn dan van een hoogwaardig leer en heeft ook nog een mooie print. Dit is dan ook de reden dat de tassen heel erg populair zijn. Voor mode met schapenvacht zijn er ook veel mogelijkheden zoals, sjaals, truien en nog veel meer. Je merkt wel dat dit wat minder populair is, maar desalniettemin wordt het zeker genoeg gedragen.

https://koeienhuid-schapenvacht.nl/