ABJ Fotografie
Image default
Bedrijven

Beste schoonmaaktips van het jaar!

Een huis dat voor altijd schoon zou blijven, de droom van veel moeders en huisvrouwen. Jammer genoeg is dit niet de realiteit, hoe graag je het ook zou willen. Het hebben van een huis brengt nu eenmaal verantwoordlijkheden met zich mee, waarvan schoonmaken een belangrijke is. Al met al weten we dat een schoon huis gewoon beter aanvoelt dan een vies huis. Merk jij dat het een rommeltje begint te worden in jouw woning? Dan kun je deze tips volgen om je huis weer te laten stralen!

 

Afstoffen die handel!

Helaas is het zo dat wanneer je regelmatig niet schoonmaakt, je huis onder het stof komt te zitten. Iedereen heeft een hekel aan stof, het komt namelijk altijd terug. Je dient het dus ook bij te houden. Gelukkig zijn er verschillende dingen die je kunt doen om dit tegen te gaan. Een afstofstok kopen is altijd slim, zo haal je stof weg op plekken die voorheen moeilijk te bereiken waren.

 

Tijd om de rolluiken te reinigen

Je denkt er misschien niet altijd aan, maar rolluiken schoonmaken is wel degelijk een belangrijk klusje in het huishouden. Ga jij jouw rolluiken schoonmaken dan zie je meteen het verschil. Als je toch bezig bent kun je ook de ramen doen. Je woning ziet er gegarandeerd een stuk frisser uit na dit klusje.

 

 

Wat je niet nodig hebt kun je opbergen

Niet liegen, je hebt minstens een aantal dingen in je huis waarvan je eigenlijk niet weet wat het daar doet. Dan moet er een belletje gaan rinkelen! Pak een oude doos en begin hier spullen in te doen die maar wat rondslingeren, die geen echte functie hebben. Als je hiermee klaar bent zul je meteen zien dat het heeft bijgedragen aan een schonere look.

 

 

Vieze borden en bestek afwassen

Na het eten plof je natuurlijk het liefst meteen op de bank, dat is normaal. Helaas wordt de afwas dan vaak vergeten en blijft het staan tot te volgende dag. Dit is niet wat je wil, aangezien dit er smerig uitziet. Bovendien gaat het stinken.

 

https://lavarecleaningservice.nl/rolluiken-schoonmaken/