ABJ Fotografie
Image default
Dienstverlening

Creëer meer privacy voor uw gasten door een urinoirschot te kopen

Wilt u een urinoirschot kopen, zodat u de gasten van uw openbare sanitaire voorzieningen van meer privacy kan voorzien? Sistim uit Tynaarlo, nabij Groningen, is de specialist in sanitaire cabines. Bij dit bedrijf koopt u diverse sanitaire wanden of cabines van goede kwaliteit en die gemakkelijk te onderhouden zijn. Met deze professioneel ogende oplossingen voor in uw toiletruimte, biedt u uw mannelijke gasten direct meer privacy tijdens hun toiletbezoek. De sanitaire schotten kunnen eenvoudig via de website besteld worden. Het urinoirschot wordt na het kopen door de ervaren monteurs op de gewenste plek gemonteerd.

Verhoog de privacy van uw gasten met een urinoirschot in de toiletruimte

In de openbare toiletvoorzieningen voor mannelijke bezoekers, hangen de urinoirs vaak naast elkaar aan de wand. Om een discreter toiletbezoek te creëren en de privacy van uw gasten te waarborgen, kunt u bij deze specialist een urinoirschot kopen. Deze schotten worden tussen de urinoirs aan de wand bevestigd. Het toevoegen van de urinoirschotten in het toiletgebouw, maakt de ruimte hygiënischer en het ziet er professioneler uit. De urinoirschotten, ook wel schaamschotten genoemd, worden middels een onzichtbare bevestiging aan de muur bevestigd. De schotten zijn stevig, bestand tegen vandalisme en gemakkelijk te onderhouden. Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze uit de diverse soorten urinoirschotten? Neem dan contact op met de product experts. Zij voorzien u graag van deskundig advies.

Koop sanitaire scheidingswanden voor uw sanitaire ruimte

Kies voor meer hygiëne door een urinoirschot te kopen voor uw sanitaire ruimte en waarborg de privacy van de gasten in uw openbare toiletvoorzieningen. Deze specialist uit Tynaarlo, nabij Groningen, verkoopt allerlei producten voor een professioneler ogende toiletruimte. De schotten zijn verkrijgbaar in drie verschillende modellen. Indien u dat wenst, kunnen de schotten ook op maat voor u gemaakt worden. Heeft u vragen over de producten? Neem dan contact op met de product experts van de specialist in sanitaire cabines.

https://www.sistim.nl/