ABJ Fotografie
Image default
Electronica en Computers

De features van Office Pro 2019

Office Pro 2019 heeft ontzettend veel features. Deze software is niet voor niets ontzettend populair. Office is niet slechts één programma, maar een softwarepakket met een aantal verschillende programma’s. De ontwikkelaar van dit softwarepakket is Microsoft. Deze grote ontwikkelaar staat tevens bekend om het Windows-besturingssysteem en om de xBox-spelconsole. Dat Microsoft een grote ontwikkelaar is, merken we ook terug aan de manier waarop de programma’s functioneren. Word, Excel en PowerPoint zijn stuk voor stuk programma’s waarin je zelden, of misschien zelfs helemaal niet, een fout tegen zal komen.

 

Het beheren van databases

Een van de programma’s van Office Pro 2019 die het benoemen zeker waard is, is Microsoft Access. Deze tool kan gebruikt worden om een database mee te maken of bij te houden. Je kunt eenvoudig een bestaande database in Access importeren. Bovendien kun je de databases even eenvoudig exporteren. Access is ontzettend handig als je een overzichtelijke en professionele database wilt bijhouden. Het programma is geschikt voor de ervaren ICT’er, maar is ook voor de leek goed te begrijpen.

 

Het opstellen van rapporten en verslagen

Voor het opstellen van rapporten en/of verslagen kun je gebruik maken van Word. Vrijwel iedereen kent dit programma en het is op talloze computers geïnstalleerd. Word heeft een ingebouwde spellingscheck en je kunt verschillende talen installeren. Bovendien geeft Word je ook de mogelijkheid om de layout van het verslag naar wens aan te passen. Hierdoor kun je met gemak een professionele opmaak aan het document geven.

 

De mooiste presentaties

Een andere belangrijke feature van Office Pro 2019, is dat je er geweldige presentaties mee in elkaar kunt zetten. De verschillende dia’s lopen bijvoorbeeld mooi in elkaar over, mits je de presentatie zo instelt. Het maken van presentaties doe je met het programma Microsoft PowerPoint. Onder studenten en binnen bedrijven is deze software ontzettend populair. Het programma is relatief eenvoudig te gebruiken en je kunt je presentaties een professionele look geven.

 

Wil jij Office Pro Plus bestellen?

Wil jij ook graag gebruik maken van de vele features die Office te bieden heeft? Dan zijn er verschillende bedrijven waarbij je de software kunt bestellen. Kies wel voor een bedrijf waarvan je zeker weet dat het betrouwbaar is. Een van de goedkoopste en meest betrouwbare aanbieders is Guard Software. Dit bedrijf verkoopt officiële licenties tegen een scherpe prijs. Het is dan ook geen slecht idee om specifiek voor dit bedrijf te kiezen. Zo voorkom je dat je een licentie koopt die niet legitiem is.

https://www.guardsoftware.nl/