ABJ Fotografie
Image default
Fotografie

Uren schrijven voor jouw bedrijf

We nemen vandaag een kijkje bij het team dat uren schrijven en regristeren met Keeping mogelijk maakt. Het team bestaat uit meer dan tien programmeurs en designers die dagelijks werkzaamheden verrichten voor onder andere de website, de iOS app en de Android app van Keeping. Het team zit gevestigd in Enschede en Amsterdam. Het is essentieel dat ze hun uren schrijven en goed bijhouden.

 

Uren schrijven met Keeping

Label305 werkt als IT-dienstverlener aan meerdere projecten en aspecten op dezelfde tijd, daarom is het essentieel om de uren schrijven van alle projecten en taken goed bij te houden en te regristeren. Het is dan ook makkelijk om te zien hoe lang je hebt gewerkt aan elk project of onderdeel van het project. Door het gebruik van Keeping enorm vereenvoudigd met de projecten- en takenfuncties die ingebouwd zijn. Elke website of applicatie heeft ondernemende onderdelen waar continu aan gesleuteld wordt.

 

Terug kijken in je uren

Via Keeping kijk je gemakkelijk naar de geschiedenis van je eigen tijdsregistratie of naar die van je werknemers. Aan het einde van elke dag of project is het voor ons team handig om even terug te kijken naar de onderdelen waaraan gewerkt is. Het is mogelijk om de geschiedenis te sorteren, bijvoorbeeld per dag, per maand of per project en per taak. Heel erg fijn! Zo onhou je wat je hebt gedaan bijvoorbeeld

Het is ook handig omdat er een wettelijk bewaarplicht geldt op veel administratieve documenten. De overheid eist namelijk van ondernemers dat dergelijke data in sommige gevallen minstens zeven tot tien jaar lang bewaard blijft. Wist je dat?

 

Uren bijhouden voor jouw bedrijf?

Het uren schrijven kan op veel verschillende manieren, maar met Keeping is het niet alleen mooi maar ook overzichtelijk en makkelijk! Keeping is alleen handig voor ontwikkalaars maar ook voor collega designers. Urenregistratie via Keeping is gratis tijdens de bèta, dus registreer nu gratis je account!

 

https://keeping.nl/