ABJ Fotografie
Image default
Woning en Tuin

De ideale blokhut met overkapping

Het aanschaffen van de ideale blokhut met overkapping

Een blokhut met overkapping is ideaal om ’s avonds met vrienden en kennissen te genieten van het buitenleven. In de blokhut heb je eventueel extra bergruimte voor fietsen en tuingereedschap. Je kunt de blokhut ook gebruiken als extra werkruimte of als je bijvoorbeeld graag schildert de ruimte daarvoor te gebruiken. Je hoeft dan niet, wanneer je met schilderen stopt, iedere keer alles op te ruimen. Wanneer je onder de blokhut met platdak een fijne loungeset met verwarming plaatst, kun je als het koeler wordt buiten blijven zitten. Gebruik je een vuurtafel met de materialen om te barbecueën dan kun je heerlijk genieten van de lange avonden. Je kunt voor de warmte ook een heater gebruiken. Zelfs als het winterzonnetje schijnt zit je er dan heerlijk warm bij. Er zijn veel verschillende soorten en maten blokhutten met overkapping. Je kunt er een uitkiezen via de website of vrijblijvend een afspraak maken om je goed te laten voorlichten.

 

De soort blokhut die je wil hebben

Nadat je besloten hebt welke blokhut je wilt hebben, wordt deze op de afgesproken datum op locatie afgeleverd. Je kunt daarbij de keus gemaakt hebben voor een Deco Design Houtskeletbouw. Deco Design staat voor prachtig afgewerkte bijgebouwen waaronder een blokhut met platdak. De constructies die getoond worden, kunnen helemaal op je persoonlijke voorkeur worden afgestemd. Voor de Deco Design Houtskeletbouw wordt onder meer thermisch naaldhout (thermowood) en/of barnhout gebruikt. Door een blokhut met overkapping in je tuin te gebruiken kun je binnen no-time genieten van dit verlengstuk van je woonkamer. Wanneer je de mogelijkheid hebt om de modellen op locatie te bewonderen kun je gemakkelijker je keus maken. Ervaren medewerkers kunnen, indien gewenst ook zelfs bij je thuis langs komen om een goed advies te geven. Ze zullen de maat opmeten en aangeven wat de beste plaats is in je tuin om de blokhut te plaatsen. Vanuit de woonkamer is het belangrijk dat er op de blokhut met afdak gekeken wordt. Het is een verrijking van je huis. Door het plaatsen van de blokhut in je tuin, zal je huis bij een eventuele verkoop, meer waard zijn. Wanneer je bij tuinartikelenoutlet.nl een blokhut besteld weet je zeker dat er een goed product wordt geleverd. Er wordt voor het platte dak unieke slijtvaste, dakbedekking toegepast. De blokhutten met overkapping hebben EPDM rubberfolie op het dak. Je kunt ook de voorkeur aangeven dat het, wanneer het een schuin dak zou zijn, daksingles moeten zijn. Het materiaal dat voor het dak wordt gebruikt zorgt ervoor dat het waterdicht is. De garantie daarvoor is 10 jaar. Op locatie kun je aangeven in welke kleur je de blokhut wil hebben.

 

De blokhut met plat dak

Je kunt de blokhut ook gebruiken om er een keukentje met een koelkastje in te plaatsen. Wanneer je dat doet en je hebt buiten een verwarmd terras dan zul je veel gebruik maken van de buitenruimte. Ook je vrienden en kennissen zullen graag buiten blijven zitten, ook al wordt het tijdens de avonden wat koeler. Je hebt dan alles bij de hand. Je moet bij het opbouwen van de blokhut verlichting en water aanleggen om geheel zelfvoorzienend te zijn. Omdat je waarschijnlijk, maar eenmaal tijdens je leven een blokhut met overkapping zult kopen, moet het de juiste zijn. Ga daarvoor eerst in gesprek met een medewerker van tuinartikelenoutlet.nl.

 

https://tuinartikelenoutlet.nl/