ABJ Fotografie
Image default
Woning en Tuin

Maatwerk Blokhutten en Tuinhuizen

Tuinhuis met tuinoverkapping

Lees in deze blog over het uitgebreide assortiment van tuinartikelenoutlet. Zo kun je daar o.a. terecht voor een blokhut met platdak en Deco Design houtskeletbouw. Alles wat zij leveren is van goede kwaliteit en voor een scherpe prijs. Dus mocht je nog ruimte hebben in de tuin voor wat extra luxe, lees dan verder.

 

Deco Design houtskeletbouw

Houtskeletbouw heeft zich bewezen. In Nederland zijn we daar pas laat mee begonnen, in Amerika stonden toen al woningen van 200 jaar oud, zo rond 1980 kregen we het hier. Wel werden er gelijk hele woonwijken middels houtskeletbouw gerealiseerd, en die huizen staan er nog. Houtskeletbouw is dus zeer duurzaam. Neem daarbij in acht dat het hout voor houtskeletbouw uit productiebossen komt, dat maakt het extra duurzaam dus milieuvriendelijk. De opsomming van tuinartikelenoutlet is niet min. Zo lees je op de site over een sauna en tuinkantoor. Dat zijn serieuze bouwwerken. Kun je nagaan als het zomaar om een schuurtje gaat, al dan niet met een overkapping. De veranda is in Nederland ook ontdekt, je hebt dan een lekker lang buitenseizoen. In het vroege voorjaar plaats je de loungeset in de overkapping, dan kun je daar de eerste mooie zomerdagen meenemen, als dan later (bijvoorbeeld in april) toch nog een beetje winter komt met wat sneeuw, dan staat de loungeset mooi onder het afdak. Hetzelfde geldt met het najaar. Tot in november kunnen nog zachte dagen voorkomen terwijl het al volop herfst is. In ieder geval, als het extra optrekje in de tuin houtskeletbouw is, dan heb je iets voor het leven met een minimum aan onderhoud. Het is de moeite waard om de bouwwerken van Deco Design houtskeletbouw te bekijken.

 

Blokhut met platdak

Nu zijn er met tuinhuisjes veel mogelijkheden. Misschien heb je wel eens verhalen gehoord dat sommige mensen de meeste interessante hobby’s in hun tuinhuisje hebben. Een vrijgezel met een drumstel, hij ging trouwen, moest in feite kiezen tussen de vrouw en het drumstel, en de oplossing was het muziekinstrument in een geïsoleerde schuur. Zulke verhalen zijn er veel dat een goed tuinhuisje een uitkomst is. Nu is het fijn als een tuinhuis een flinke netto binnenruimte heeft. De oplossing hierin is een blokhut met platdak. Dit is online niet te bekijken. Het is iets, je zou in beide tuinhuizen of blokhutten moeten gaan. Bij een schuin dak verlies je ruimte. Aangezien houtskeletbouw toch goed werkt met allerlei vochtkeringen en met een bitumen dak, is het een aanrader om voor veel binnenruimte te gaan en voor een platdak te kiezen. Zo’n ruimte kun je inrichten zoals je zelf wil. Inderdaad een extra garage, schuur, opslag, maar ook die hobbyruimte of anders een gezellig zitje. Het daadwerkelijk bouwen gaat snel, dus de overlast is kort. Het is net een betonvloer maken en de elementen komen prefab, dus als een soort van bouwpakket, aangeleverd. Bij tuinartikelenoutlet.nl kunnen zij naast de standaard maten ook maatwerk leveren. Aangezien het assortiment zo breed en diep is, is de kans groot dat er een standaard exemplaar is wat aan je eisen voldoet. De prijs van een extra blokhut, schuur al dan niet met een veranda, kun je zien als een investering. Met zo’n extra optrekje is de woning meer waard, bij verkoop zie je het geld terug.

https://tuinartikelenoutlet.nl/