ABJ Fotografie
Image default
Electronica en Computers

De nieuwste ingebouwde dashcams

Welke voordelen hebben ingebouwde dashcams eigenlijk?

Met een ingebouwde dashcam doet u mee met de nieuwste trend op het gebied van dashcams. inbouw dashcams zijn sinds enkele jaren echt hot in Nederland en andere Europese landen, omdat deze dashcams net wat extra luxe bieden. De ingebouwde camera is fraai weggewerkt in het dashboard, in een spiegel of in de bumper, zodat deze nauwelijks zichtbaar is. Een dashcam die is ingebouwd leidt dus niet af en leidt in visueel opzicht niet tot vervuiling van het interieur van uw auto.

Een laatste voordeel van een inbouw dashcam is dat u zelf bepaalt waar u deze laat inbouwen. Dat kan op één plek zijn, zoals in het dashboard of de spiegel, of op twee plekken, zowel voor de auto als op in de achterbumper. Met zo’n dual ingebouwde dashcam filmt u zowel voor als achter de auto en ontgaat er niet meer aan het oog van de camera. Mocht u betrokken raken bij een ongeval of schade rijden, buiten uw schuld om, dan kunt u uw beelden delen met de verzekeraar en/of rechter. Met het bewijsmateriaal van een dashboard camera kunt u zichzelf op die manier een hoop financiële en juridische ellende besparen.

bekijk hier de ingebouwde dashcams van Carcam.

Koop ook een geavanceerde inbouw dashcam

Kies ook voor de luxe van een ingebouwde dashcam en bekijk nu online het ruime dashcam assortiment. Carcam is dé Nederlandse online aanbieder van kwalitatief uitstekende dashcams. Bezoek de website. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bestel meteen een superieure carcam via de webshop!