ABJ Fotografie
Image default
Marketing

Inspiratie teksten voor geboortekaartjes

Leuke tekstjes voor geboortekaartje broertje of zusje

Een kind op de wereld zetten is natuurlijk het mooiste wat er is. Dit bijzondere moment gaat gepaard met veel liefde en emotie, maar er ook gezonde spanning en stress. Heel normaal natuurlijk, vooral als je voor de eerste keer een kindje krijgt. Voor, en na de geboorte valt er van alles geregeld te worden. Verstandig is het om alvast bezig te gaan met het opstellen van een lijst van mensen die een kaartje mogen verwachten. Maar dan komt het; wat ga je toch op het geboortekaartje zetten?

Gelukkig biedt Kaartcollectie.nl een uitkomst met leuke teksten voor de geboorte van een broertje of zusje. Op onze website vind je alles op het gebied van wenskaarten met een uitgebreide collectie geboortekaartjes van Buromac en Belarto. Ontdek de mooiste geboortekaartjes bij de leukste wenskaarten webshop in Nederland.

Geboortekaartjes voor bijzondere momenten

Iedere geboorte is bijzonder en we delen allemaal de wens dat het jongetje of meisje gezond te wereld komt. Het is een feest voor moeder en vader om hun kindje voor het eerst te zien. Toch zijn er momenten dat net iets meer bijzonder zijn en waar Kaartcollectie.nl hele passende speciale geboortekaartjes biedt. We zetten ze op een rij;

Tweeling geboortekaartjes

Een tweede kind krijgen is vaak iets wat natuurlijk gepland wordt. Een tweeling krijgen uiteraard niet! Een tweeling is erg bijzonder omdat het natuurlijk veel minder vaak voorkomt. Laat staan een drieling of zelfs vierling. Voor ouders die een tweeling krijgen en dit dolgraag willen mededelen aan familie en vrienden hebben we bij Kaartcollectie.nl speciale tweeling geboortekaartjes samengesteld voor jongens en meisjes. Voor de geboorte van een tweede kind hebben we ook geboortekaartjes, speciaal met een leuk ontwerp met een grotere broer of zus.

Adpotie geboortekaartjes

Soms nemen ouders een bijzondere beslissing om een kinder zonder toekomst te adopteren uit het buitenland. Een kostbaar, lang- en intensief proces. Des te meer bijzonder als alles goed is en je eindelijk je kind in je armen kunt sluiten. Een kind adopteren is een mooi gebaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Maar eerst stuur je speciale geboortekaartje voor de adoptie naar al je kennissen , vrienden en familieleden om het goede nieuws aan te kondigen. Kijk ook op onze website voor inspiratie tekst voor een adoptie kaartje.

Trends bij geboortekaarten drukken

Om de nieuwste trends bij te houden houdt Kaartcollectie.nl de collectie altijd zo actueel mogelijk. Naast de uitgebreide collecties van Buromac en Belarto, bieden we ook een eigen collectie met de meest veelzijdige geboortekaarten. Een overzicht met de nieuwste tips en trends:

Drieluik geboortekaartjes

Is een enkele of dubbele zijde te weinig om je boodschap te vermelden? Ga dan voor een mooie drieluik geboortekaartjes. Niet alleen handig om al je tekst en afbeelding er op kwijt te kunnen, een drieluik kaartje staat ook gewoon net wat mooier op een kast of dressoir. Het valt meer op en is qua kosten niet veel duurder dan een normaal kaartje.

Steigerhout geboortekaartjes

Stoer en toch heel hip, zijn de geboortekaartjes met een steigerhout motief. Erg hip en populair vanwege het motief en de kleur. We hebben ze voor zowel jongens als meisjes en is eens wat anders dan de traditionele geboortekaartje ontwerp.

Geboortekaartjes met uiltjes en andere dieren

De uil verovert de laatste tijd snel de markt voor geboortekaarten. Uiltjes zijn lief, leuk en hip: We willen ze allemaal! Gelukkig heeft kaartcollectie.nl een heleboel wenskaartjes met uiltjes en vele andere lieve diertjes uit het dierenrijk. Van dieren uit het bos tot exotische dieren uit de dierentuin. Kies zelf de leukste varianten in jouw gewenste kleur in onze webshop.

 

https://www.kaartcollectie.nl