ABJ Fotografie
Image default
Vakantie

Een bijzonder restaurant waar je heerlijk kunt lunchen in Zeeland

Bij ZeeuwsGenieten in Waarde bereiden ze heerlijke lunchgerechten met verse, lokale producten. Dankzij hun uitgebreide kaart hebben ze gegarandeerd iets naar jouw smaak. Bestel voortreffelijke Zeeuwse gerechten op het zonnige terras en geniet van de rust. Bij koud weer neem je binnen plaats in het sfeervolle restaurant met een houtkachel.

Lunch wat je wilt bij deze eterij

Op de lunchkaart van deze eterij in Zeeland vind je zeker een bijzonder gerecht om te lunchen. Ga bijvoorbeeld voor een klassiek twaalfuurtje met vers gemaakte soep en brood met ei. De salades met sla uit hun eigen tuin zijn natuurlijk ook heerlijk. Houd je meer van zoet? Dan hebben ze ook huisgemaakt gebak voor bij de koffie. Voor een combinatie van hartig en zoet bestel je vanaf twee personen een fantastische high tea. Je proeft meteen dat alle gerechten van dit restaurant met verse streekproducten worden bereid.

Dit restaurant houdt rekening met iedereen

Dankzij het uitgebreide aanbod en andere voorzieningen van deze eterij kan iedereen bijzonder lunchen in Zeeland. De medewerkers houden bijvoorbeeld graag rekening met jouw allergieën en dieetwensen. Ze bieden namelijk ook lactosevrij gebak of glutenvrij brood aan. Hiernaast is de locatie perfect om voor iedereen de beste ervaring te garanderen. Er is voor de kinderen een speeltuintje op het terrein, er staan parasols op het terras voor eventuele schaduw en je hebt de mogelijkheid om binnen of buiten te zitten. Bovendien is deze eterij uitstekend bereikbaar met de auto of, als je al in de buurt bent, met de fiets. Je rijdt vanuit Krabbendijke met de auto of met de fiets binnen tien minuten naar ZeeuwsGenieten in Waarde.

Verwen jezelf met een heerlijke lunch bij deze specialist

Of je nu wilt genieten van heerlijk zelfgemaakt gebak of een frisse salade, bij dit restaurant in Zeeland kun je bijzonder en rustig lunchen. Onderbreek jouw fietstocht, stranddag of dagje uit om even heerlijk tot rust te komen bij deze eterij. Verwen jezelf en ontdek de smaakvolle gerechten gemaakt van Zeeuwse streekproducten.

https://zeeuwsgenieten.com/