ABJ Fotografie
Image default
Woningen

Een B&O customized luidsprekersysteem

 

B&O staat in de volksmond bekend om zijn gebruik van geavanceerde technologie om een uniek, flexibel luidsprekersysteem te creëren dat elke andere speaker overtreft. Als u de BeoSound Shape gebruikt, is dit één van de geavanceerde draadloze luidsprekersystemen, gecombineerd met een fantastisch geluid met een aanpasbaar ontwerp en een rustgevende binnenakoestiek. Het draagt zelfs bij aan de verbetering van de akoestiek binnenshuis, wanneer het is uitgeschakeld. De luidspreker wordt geleverd met een breed scala aan kleuropties waar u uit kunt kiezen, zodat u een model in huis kunt halen dat bij u past. U zult ongetwijfeld onder de indruk zijn van een blijvende visuele afdruk op elke muur en elke kamer, wanneer u een op maat gemaakte sound speaker gebruikt.

 

Ontwerp uw eigen geluidssysteem

Voor betere prestaties van het BeoSound systeem heeft Bang & Olufsen u een online configuratietool ter beschikking gesteld, waarmee u eenvoudig en met veel plezier uw eigen BeoSound Shape kunt ontwerpen bij u thuis. U kunt beginnen met bouwen vanaf één enkele tegel of één van de voorinstellingen gebruiken als basis voor uw ontwerp. Vervolgens kunt u kleuren kiezen en uiteindelijk een geluidsprofiel selecteren dat aan uw behoeften voldoet of u kunt uw eigen ontwerp aanpassen.

 

Een uniek ontwerp

Met BeoSound geniet u van een uniek, schaalbaar, draadloos luidsprekersysteem op maat dat kan worden ontworpen en u muziek van hoge kwaliteit kan laten horen vanuit een interieurkunstvorm in uw huis. Dankzij het ontwerp met een modulaire combinatie van een breed scala aan vormen die worden gecombineerd met uw interieur, kunnen ze op de muur, tafel of vloer worden geplaatst in de maat en het patroon van uw keuze. Daarnaast kunt u kiezen voor uitbreidingen van luidsprekers, versterkers en geluidsabsorberende tegels die u in verschillende patronen, stoffen en kleuren kunt combineren om bij uw kamerinrichting te passen. Bovendien kunt u de kleuren wijzigen, wanneer u opnieuw inricht of meer luidsprekertegels wilt toevoegen om de geluidsprestaties of akoestische dempingseigenschappen te verbeteren.

 

De sfeermaker in huis

B&O beosound biedt een perfecte sfeermaker voor jouw luidsprekers met unieke resonantiedempende eigenschappen, ideaal voor grote multifunctionele ruimtes in onze huizen, maar ook in winkels, studio’s, showrooms, kantoren en hotellobby’s. Bovendien worden uw luidsprekers geleverd met streamingfuncties, zoals een core-connectiviteitshub, verborgen achter uw tegel of luidspreker. Dit maakt draadloze streaming van muziek van hoge kwaliteit vanaf uw mobiele apparaat mogelijk via streamingtechnologieën, zoals Bluetooth. Met Multi-room-functionaliteit kunt u verschillende muziek in verschillende kamers afspelen of één melodie door uw huis laten stromen.

 

Optimaal geluid met B&O beosound

Een ander uitzonderlijk kenmerk zijn luidsprekers met een breed scala aan vormen die een meeslepende en sociale geluidservaring bieden. Dit stelt u in staat om het geluid te optimaliseren met een persoonlijk algoritme voor uw luidsprekers vanaf elke luisterpositie. Met de online aanpassingstool van Bang & Olufsen kunt u uw luidsprekers visueel mixen en matchen. Bovendien kunt u met deze tool eenvoudig het daadwerkelijke uiterlijk van de BeoSound Shape en het akoestische ontwerp van uw voorkeur ontwerpen.

https://morelisse.nl/product/beosound-shape/