ABJ Fotografie
Image default
Bedrijven

Hoe lang duurt het bouwen van een tiny house

Het lijkt erop dat we allemaal tijd over hebben deze dagen. Niet dat we hier voor kiezen of op enigerlei wijze dankbaar zijn voor de situatie, maar als je iemand bent die er over dacht om je eigen tiny house te bouwen… meestal alleen, dan is deze tijd van wereld en nationale noodtoestand misschien gewoon de “enige” tijd die je nodig hebt om dit op gang te brengen of de projecten die je al begonnen bent af te ronden.

Terwijl de tiny house wereld jaren geleden begon met doe-het-zelvers en bouwers, is het snel geëvolueerd naar een plaats waar de profs het beter, sneller, goedkoper en gemakkelijker kunnen doen dan jij. Het duurt nog steeds 1000 uur, maar met een team van bekwame mensen die dit voor de kost doen, laat het je vrij om andere dingen te doen die je leven iets bijzonders maken. Lees hier meer over hoelang het duurt om een tiny house te bouwen.

Laten we er nu van uitgaan dat u al de nodige vaardigheden hebt om dit te realiseren en dat u al het gereedschap, de onderdelen en de stukken die u hebt geleverd en ter plaatse hebt geleverd. Natuurlijk is dit een groot aantal aannames. We kunnen net zo goed aannemen dat je een toverstokje hebt en kan zwaaien om het perfecte tiny house uit het niets te laten verschijnen.

 

Wat heb je nodig om een tiny house te bouwen?

Maar, net zoals je tijd hebt om het tiny house te bouwen, nemen we de tijd om je te vertellen wat er echt nodig is om het te doen. Een echte waarschuwing als u echt van plan bent om dit te doen: Zorg ervoor dat je veiligheidsuitrusting (EHBO-doos, enz.) hebt en gebruik deze. Een valgordel in de gereedschapsschuur doet u geen goed als u van het dak valt. Zorg er ook voor dat iemand weet waar je bent en wat je doet. Controleer regelmatig. Als er iets ergs gebeurt, wilt u echt dat iemand u eerder komt helpen dan later.