ABJ Fotografie
Image default
Huishoudelijk

Dakvlak Haarlem helpt u de winter door!

Een dakdekker nodig voor de wintermaanden

Als de winter in aantocht is, moet u zeker in huis beschermd worden tegen de kou, regen, sneeuw en storm. Daarbij is het dak het meest kwetsbare onderdeel van het huis. Het maakt daarbij niet uit of u een huis hebt met een schuin of plat dak. Woont u al langer in de woning dan kan het voorkomen dat er aan het dak iets niet orde is. U kunt daardoor bijvoorbeeld een lekkage krijgen. Het is dan belangrijk dat u dat zo snel mogelijk laat verhelpen. Woont u in Haarlem dan kunt u 24/7 terecht bij Dakvlak.bv. Wanneer er bij een lekkage snel actie wordt ondernomen kan verdere schade voorkomen worden. U hoeft bij een lekkage niet langer met pannetjes in de weer te zijn om het druipende regenwater op te vangen. Door in Haarlem gebruik te maken van Dakvlak.bv weet u zeker dat u een erkend dakdekkersbedrijf heeft. U kunt bij Dakvlak.bv terecht voor alle soorten dak werkzaamheden. Het maakt niet uit of het dakpannen of leien zijn. U wordt met raad en daad bijgestaan en u zult er geen moment spijt van hebben dat u met ze in zee bent gegaan. Door gebruik te maken van dakdekker Haarlem zal hij als hij wordt benadert snel op de plaats van bestemming zijn om het geheel te controleren en te maken.

 

Controle van het dak door dakdekker Haarlem

Het is belangrijk dat u regelmatig uw dak laat controleren. U kunt daarvoor bij een erkende dakdekker een contract afsluiten. Ze komen dan jaarlijks langs om alles te controleren. Er kunnen bij een schuin dakpannen gescheurd of verschoven zijn. Betonnen dakpannen gaan gemiddeld zo’n 40 jaar mee. Er kunnen daarna scheuren in ontstaan. Zijn ze nog niet zo oud, maar eventueel verschoven dan kunnen ze dat in orde maken. Doet u dat niet dan kan er bij een flinke regenbui een lekkage optreden. Hierdoor zou het dakbeschot kunnen gaan rotten. Wanneer dat het geval is, bent u verder van huis. In sommige gevallen is het zelfs nodig dat u het dak laat renoveren. De kosten zijn dan veel hoger dan wanneer u de premie betaalt voor het contract. Om het dak winterklaar te maken wordt ook de dakgoot en afvoer gecontroleerd en schoongemaakt. Ook de nokken bij een dak zijn belangrijk. Ook zij worden bij een controlebeurt nagekeken.

 

Lekkage Haarlem op een plat dak

Er kan ook een lekkage Haarlem op een plat dak ontstaan. Dan zou u kunnen proberen de plaats van de lekkage te achterhalen. De kans is echter zeer groot dat u de plaats van de lekkage niet kunt vinden. Ook een erkende dakdekker zal in veel gevallen de plaats van de lekkage niet kunnen achterhalen. In zo’n geval zal de dakdekker u aanraden er een nieuwe dakbedekking op te laten brengen. Dat zal hij ook doen als bij controle blijkt dat het dakleer versleten is en er ieder moment een lekkage kan optreden. Omdat u beter een lekkage kunt voorkomen, kunt u dus kiezen voor een nieuwe dakbedekking. Daarbij kunt u kiezen voor bitumen, EPDM of kunststof. Voor de prijsopgave wordt uitgegaan van 50 m2. Kunststof is het duurst, maar gaat wel het langste mee. Laat u goed voorlichten door Dakvlak Haarlem. Ze zullen u de juiste informatie verschaffen. Neem een goed product, zodat u, als het gelegd is er weer voor jaren tegen kunt. Wanneer u de opdracht geeft om een bepaald product als dakbedekking te gebruiken zal hij een totaal offerte vrijblijvend opmaken. Wanneer u akkoord gaat, zal hij aan het karwei beginnen.

 

https://dakdekker-haarlem.nu/