ABJ Fotografie
Image default
Huishoudelijk

Tweedehands vaatwasser, maar blinkend schone vaat!

Velen zweren bij het gebruik van deze variant van witgoed. Een keuken zonder, dat kunt u zich misschien niet voorstellen. Sinds deze uitvinding in 1886, door Josephine Cochrane is het leven van elk huishouden drastisch veranderd en sinds 1886 is deze variant van witgoed verder ontwikkeld tot een soms futuristische machine, met ondenkbare mogelijkheden. Dit zorgt er mede voor dat de prijs van de aanschaf van dit apparaat, de laatste jaren dan ook aanzienlijk is gestegen. Maar waar hebben we het nu eigenlijk over? Een vaatwasser natuurlijk!

 

Een “nieuwe” vaatwasser

Net zoals met elk apparaat, kan ook de vaatwasser kapot gaan. Of misschien heeft u er nog geen en denkt u aan de aanschaf van uw eerste vaatwasser. Echter, zoals reeds vermeld is dit apparaat niet de goedkoopste. Zo ligt de gemiddelde prijs van de vaatwasser tussen de 400 en 500 euro. Niet erg goedkoop dus en al helemaal niet in deze crisis tijd. Daarom hebben wij de oplossing voor u; een 2dehands vaatwasser!

 

Tweedehands witgoed

De aanschaf van tweedehands spullen neemt de afgelopen tien jaar erg toe. Zo steeg het aantal tweedehands winkels met 32,9 procent. Deze stijging komt deels door de toename in economische groei. We kopen meer en bieden daarom dan ook betere spullen tweedehands aan. Zo ook vaatwassers en ander tweedehands witgoed. Zo zien wij ook een stijging in onze shop. Wij, van WGS witgoed bieden namelijk een breed kwalitatief assortiment aan tweedehands witgoed. Wanneer u bij ons witgoed koopt, bent u verzekerd van een volledig nagekeken en getest apparaat. Bovendien bieden wij u tot 6 maanden garantie aan. Verder bezorgen wij bij bestellingen, gedaan voor 3 uur (op werkdagen besteld), het apparaat vaak de volgende dag al. Daarbovenop installeren wij het apparaat meteen voor u op de gewenste plaats. Naast online bestellen bent u ook altijd welkom in onze showroom. Bij de aanschaf van een 2ehands vaatwasser bent u echter niet altijd van deze service verzekerd. Wanneer u namelijk een tweedehands vaatwasser wilt aanschaffen, waar dan ook, zijn er verschillende aspecten waarop u moet letten.

 

Waar op te letten bij de aanschaf?

Over het algemeen geldt voor apparaten de regel: tweedehands is goedkoper, maar niet altijd beter. Zo ook voor vaatwassers. Daarom is het verstandig om bijvoorbeeld op het energie-label te letten. Zo lijkt A+ misschien zuinig, maar tegenwoordig is dit het slechtste label op de markt, dus ga ten alle tijden voor een label A+ of hoger. Naast energieklasse is het ook van belang om te letten op het geluidsniveau, de afmetingen, inbouw of vrijstaand, en het aantal couverts. Verder moet u nooit zomaar online een vaatwasser bestellen. Via het internet vinden (zoals bekend) veel oplichting plaats. Vraag dus aan de verkoper of u zelf langs mag komen (indien mogelijk) en een demonstratie van de vaatwasser mag zien. Zo weet u zeker dat de vaatwasser werkt. Vraag dus of er een vuile was wordt ingezet. Let ook op de prijs van de 2dehands vaatwasser, zoals vermeld ligt de gemiddelde prijs voor een vaatwasser tussen de 400 en 500 euro. Betaal dus niet meer dan nodig! Ten slotte is het ook handig dat het bekend is of de vaatwasser over mogelijke beschadigingen beschikt. Wanneer u namelijk de vaatwasser losstaand wil plaatsen, dan staan beschadigingen natuurlijk niet zo mooi! Kortom, houd u ogen goed (k)open!

 

https://wgswitgoed.nl/