ABJ Fotografie
Image default
Digitale fotografie

Een kaart sturen doe je zo!

Kaarten versturen

Een kaart sturen, we hebben het vroeger enorm veel gedaan. Het wordt de laatste jaren nog wel gedaan, maar minder dan de jaren daarvoor. Ook wordt het tegenwoordig nog wel gedaan via de mail, maar ook dat is sterk verminder met de jaren hiervoor. Kaarten drukken is super leuk om te doen en je kan er mensen ook nog gelukkig mee maken. Zo kun je bijvoorbeeld voor kerst een speciale foto maken van je gezin, je kinderen of je huisdier, maar ook worden kerstlandschappen veel gebruikt. Met deze foto’s kun je je eigen persoonlijke kaarten drukken voor familie, vrienden en kennissen.

Speciale boodschap

Naast kerst zijn er nog allemaal andere redenen die kunnen mee spelen om een kaart te versturen. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat iemand ziek is, om een condoleance te tonen, gewoon omdat je iemand mist omdat diegene niet dichtbij woont, vanuit een vakantie bestemming of om iemand te feliciteren met zijn/haar verjaardag. Maar ook natuurlijk waar iedereen een kaartje voor gebruikt is om de geboorte van een baby te mededelen. Ook hierin zijn allerlei variaties. Ook dit kunnen allemaal zelf gemaakte foto’s zijn. Maar ook zijn er super veel 3D kaarten, of die creatief geknutseld zijn, of een kaart met een speciale boodschap er op. Bijna alles is mogelijk.

Speelkaarten

Maar met kaarten drukken worden niet alleen postkaarten bedoeld. Ook speelkaarten kunnen hier mee bedoeld zijn. In de winkels zijn allemaal standaard speelkaarten verkrijgbaar die we eigenlijk allemaal in huis hebben, ook kun je deze laten bedrukken. Als je bij een evenement bent geweest kunnen ook hier speelkaarten in zitten met op de achterkant de bedrukkingen van het bedrijf.

Ook hier kun je zelf mee spelen misschien voor je geliefde voor valentijnsdag of misschien een jubileum dag van jullie samen en houden jullie er van om spelletjes te spelen. Dan kan je jullie eigen persoonlijke kaartspel laten maken. Zo zou je misschien op de achterkant een quote neer kunnen zetten, maar ook een foto van jullie samen of een speciale foto die veel betekenis heeft voor jullie.

Persoonlijk cadeau

Het is natuurlijk super leuk om kaarten drukken te laten of dit nou voor jezelf is of om weg te geven aan iemand. Of dit nou in het geval is van een postkaart of dat het speelkaarten zijn. Een persoonlijk cadeau is altijd leuk om weg te geven en je kan er ook nog leuke herinneringen mee ophalen.

https://www.dwcprint.nl/drukwerk/kaarten-drukken