ABJ Fotografie
Image default
Fotografie

Vloggen? Nee, gepersonaliseerde video’s zijn nu in!

Video’s

Een video hebben we allemaal wel gemaakt en misschien doen we het wel dagelijks. Video’s worden bij verschillende momenten gemaakt, misschien zo voor de grap. Als je een bewijs wilt leveren aan bijvoorbeeld je vrienden en familie dat je datgene daadwerkelijk kunt voor als ze je niet geloven. Dit zijn natuurlijk ook persoonlijke video’s. maar ook kun je een gepersonaliseerde video maken of laten maken. Naast natuurlijk de met de mobiel gefilmde video’s zijn er ook video’s die gemaakt worden met een camera toestel. Deze wordt vaak gebruikt bij speciale gelegenheden of als je zeker weet dat de mobiele telefoon niet zulke scherpe video’s kan maken.

Gepersonaliseerde video

Een gepersonaliseerde video wordt ook altijd met zo’n camera toestel gemaakt. De mensen die zijn gekomen om bijvoorbeeld jouw bruiloft te filmen hebben verschillende lenzen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen. Niet hoeft een gepersonaliseerde video alleen maar te bestaan uit bewegende beelden, het kan ook een video zijn waar allemaal foto’s op afgebeeld worden met daaronder een muziek stuk. Maar ook kan het zijn dat de gepersonaliseerde video bestaat uit zowel bewegende beelden als foto’s van die speciale momenten.

Vroeger en nu

Video’s hebben we eigenlijk al gemaakt sinds dat dit uitgevonden is. Hierdoor hebben we ook een beeld van vroeger hoe het toen was en niet alleen het beeld van hoe het er op foto’s uit zag. Vroeger was alles ook nog in het zwart/wit. Tegenwoordig maken we van de raarste dingen video’s, maar ook van allerlei belangrijke momenten. Ook nu maken we nog video’s in het zwart/wit, maar dan moet dit vooraf of na de tijd zo ingesteld worden. Een standaard video is namelijk in kleur.

Youtube

Tegenwoordig worden er ook veel youtube video’s gemaakt, een vlog heet dit. In dit geval is het dan een persoon die een youtube kanaal heeft en dan video’s van zich zelf maakt en wat hij of zij mee maakt. Zo kunnen deze video’s bestaan uit een paar dagen filmen van een feestweekend of week bijvoorbeeld. Maar ook kunnen ze wekelijks een video gaan maken waarbij de kijkers of de volgers van hun bepalen waar hun volgende video over moet gaan. Naast vloggen zijn er ook nog video’s te vinden die je laten zien hoe je iets kan bereiden, hoe je makeup het best kunt aanbrengen of de mooiste auto’s en het geluid hiervan. Al deze mensen die dit zelfstandig doen hebben in de meeste gevallen een speciaal youtube kanaal om zoveel mogelijk kijkers te trekken.

https://www.ivorystudio.net/gepersonaliseerde-video/