ABJ Fotografie
Image default
Hobby en vrije tijd

Een pubquiz kopen als ultiem gezelschapsspel

Een pubquiz is het ultieme gezelschapsspel voor jong en oud. Bijna iedereen heeft in zijn of haar leven wel een pubquiz gespeeld. Over het algemeen zijn het open vragen over verschillende onderwerpen en word je algemene kennis flink op de proef gesteld. Door de variërende onderwerpen zit er altijd wel een categorie bij waar een bepaalde persoon goed of minder goed in is. Hierdoor is het een eerlijk spel en blijft het voor iedereen leuk. Sinds kort bestaan er ook pubquizzen die online gespeeld kunnen worden. Zit je dus in quarantaine vanwege de coronapandemie of woont je familie ver weg? Dan kun je alsnog een pubquiz kopen en deze online met elkaar spelen.  Pubquizshop.nl biedt deze mogelijkheid en heeft al veel mensen hier blij mee weten te maken.

Pubquizzen in alle soorten en maten

Al sinds 2015 houdt Pubquizshop.nl zich bezig met het ontwikkelen en verkopen van de leukste pubquizzen. De eigenaar kwam op het idee doordat hij zelf een pubquiz speelde die hem liet denken aan alle gezelschapsspellen van vroeger. Pubquizzen brengen mensen dichter bij elkaar en zijn dan ook ideaal als uitje met collega’s of als je personen beter wilt leren kennen. Je kunt het samen in teams spelen, of ieder voor zich. Je wisselt in teams je kennis uit en zorgt zo voor een zo hoog mogelijke score. Is er een prijs te winnen? Dan doet iedereen uiteraard nog actiever mee. Bij dit bedrijf kun je de pubquiz kopen in diverse soorten en maten. Wil je bijvoorbeeld een fotoronde? Of wil je graag vragen over films? Dat kan allemaal. Je kunt het zo gek niet bedenken of Pubquizshop.nl heeft het wel. Je hoeft enkel op hun website te kijken en de pubquiz te kopen die jij wilt.

Betaal jouw pubquiz en organiseer een avond

Het organiseren van een pubquiz is eenvoudig. Je bestelt het aantal quizzen dat je wilt hebben voor het juiste aantal personen. Vervolgens krijg je deze opgestuurd óf je speelt het online. Nodig iedereen bij jou thuis uit en ga aan de slag!