ABJ Fotografie
Image default
Fotografie

Evianne Photography zorgt voor fabuleuze zwangerschapsshoot!

Een van de laatste trends op het gebied van mustdo events tijdens je zwangerschap is het laten maken van een zwangerschapsshoot. Eerder maakte Nederland kennis met de babyshower en gender reveal party’s; nu kunnen we met recht zeggen dat de zwangerschapsshoot eveneens een absolute must is, en dat is niet voor niets!

Zwanger en op je allermooist in beeld gebracht

Iedere zwangerschap is bijzonder. Of je nu voor de eerste, tweede of derde keer moeder wordt. Evianne Photography laat jou en je partner en/of gezin shinen op een aantrekkelijke wijze. De zwangerschapsshoots van Evianne lijken regelrecht uit ‘de Linda’ te komen, zo fashionable, smart en beeldschoon in beeld gebracht. Misschien ook niet zo verwonderlijk, aangezien Evianne zelf haar sporen inmiddels heeft verdiend op gebied van modefotografie

Hoeveel maanden zwanger bij zwangerschapsshoots? 

Wanneer je jouw buik in innige pose samen met je partner wilt laten vereeuwigen, of je laat de foto met je jonge gezin maken, dan is het natuurlijk wel de bedoeling dat jouw zwangere buik zich duidelijk aftekent. Daarom laat je uiteraard nooit te vroegtijdig een zwangerschapsshoot maken, maar ook niet in een te laat stadium. Want een hoogzwangere buik toont gewoon iets minder elegant -hoe bijzonder ook- dan een tweede trimester buik. Kies daarom voor een zwangerschapsshoot tussen de 28 – 34 weken zwangerschap. 

Met of zonder ontblote buik gefotografeerd worden?

Jij bepaalt zelf of je met blote buik, half blote buik of in een bodystocking bijvoorbeeld op beeld wordt vastgelegd. Niets hoeft en alles mag! Het draait erom dat jij en je partner zich uiteraard goed moeten voelen bij de wijze waarop jullie gefotografeerd worden!

https://www.eviannephotography.nl/