ABJ Fotografie
Image default
Bedrijven

FormFutura 3D Printer filamenten bij 3DPrinters-Store

FormFutura 3D Printer Filamenten van FormFutura is een leverancier van filamenten voor 3D Printers. Het FormFutura portfolio omvat een zeer compleet aanbod van verschillende soorten filamenten, waardoor FormFutura altijd aan het juiste adres is in uw zoektocht naar een nieuw filament. Al vele jaren zijn wij bezig met het uitbreiden van onze productlijn om nieuwe mogelijkheden te vinden in het ontwikkelen van filamenten en ook het vinden van nieuwe productie partners. Op dit moment kunnen we meer dan 180 materialen aanbieden in verschillende kleuren en soorten, zoals ABS, PLA en meer.

Ons assortiment 3D Printer filamenten van FormFutura is uitgebreid en gevarieerd. We hebben meer dan 30 verschillende soorten, variërend van uiterst stabiel PET-G filament tot taai PLA en flexibel TPU. Elk type heeft zijn eigen unieke eigenschappen en zal aansluiten bij uw creatieve ideeën voor een breed scala aan toepassingen.

Wij bieden een breed scala aan materiaalkeuzes voor uw 3D printer en andere apparaten. Wij hebben meer dan 150 verschillende soorten 1.75mm PLA filament, ABS en PETG filamenten. Ons filament is verkrijgbaar in meer dan 40 levendige kleuren, evenals een aantal speciale materialen zoals hout, metaal of flexibele filamenten. Ondersteund door onze uitgebreide selectie van meer dan 3000 onderdelen en filament merken van meer dan 20 fabrikanten, kunnen wij u helpen het filament te vinden dat voor u geschikt is.

3DPrinter-Stores is een leverancier van betaalbare filamenten voor uw 3D Printer, gevestigd in Nederland. Wij importeren rechtstreeks van de producenten en snijden alle tussenhandel kosten eruit. Dit resulteert in een grote verscheidenheid van hoge kwaliteit filamenten tegen betaalbare prijzen.

Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Wij hebben vriendelijke klantenservicemedewerkers die klaar staan om u te helpen in het Engels, Nederlands en Duits. Als u vragen heeft over onze filamenten of printers, stuur ons dan een e-mail!

 

https://3dprinters-store.com/