ABJ Fotografie
Image default
Fotografie

Fotograaf bruiloft

Gefeliciteerd…daar is dan de grote dag… jullie gaan trouwen. Maar wat een werk om jullie bruiloft regelen.  Zo moet er een jurk en een pak komen, een locatie, ringen, een feest en ga zo het lijstje maar af, waaraan gedacht moet worden voor de grote dag. Eén van de dingen die je zeker niet moet vergeten is een fotograaf voor je bruiloft.

In deze blog vinden jullie diverse tips om een fotograaf bruiloft uit te zoeken die bij jullie past. En wonen jullie in Rotterdam? Dan gaan we ook nog in op het vinden van een geschikte trouwfotograaf in Rotterdam.

Een fotograaf voor de bruiloft uitkiezen

  1. Een goede fotograaf is wat duurder, dat weten we. Je kan een familielid met fotografie als hobby vragen zodat het de kosten drukt, maar het is een ware kunst om dingen mooi in beeld te brengen met fotografie. Willen jullie echt iets bijzonders ter herinnering, bezuinig dan niet op een fotograaf bruiloft en schakel een professional in.

  2. Begin je zoektocht naar de perfecte fotograaf eens op Internet (zoek bijvoorbeeld eens op Pinterest) naar trouwfoto’s die jullie mooi vinden en bedenk goed waarom jullie dit zo mooi vinden. Neem deze afbeeldingen naderhand ook mee naar de fotograaf bruiloft van jullie keuze, zodat hij of zij weet hoe jullie de bruiloft in beeld zouden willen hebben.

  3. Bekijk op Internet de portfolio’s van verschillende bruidsfotografen. Let op de stijl van de fotograaf bruiloft en bedenk je of dit bij jullie smaak past. Bedenk dat een zoekopdracht veel hits op kan leveren. Begin dus niet op het allerlaatst maar bekijk alle zoekopdrachten in alle rust.

  4. Overleg op voorhand goed op welk tijdstip jullie de fotoreportage gaan doen. Het ochtendlicht is totaal anders dan het licht in de middag of ‘s avonds. Deze verschillen kunnen de bruidsfoto’s heel anders maken dan je eigenlijk had gewild. Zo is het licht van een laagstaande zon veel warmer en zachter en krijgen je foto’s een gouden gloed terwijl het licht in de ochtend koel en wat harder is.

  5. Een goede fotograaf bruiloft weet hoe hij of zij jullie mooi op de foto kan zetten. Ook weet hij of zij als geen ander met welk licht er gewerkt moet worden. Geef je vertrouwen aan de fotograaf en laat het lekker los: het komt wel goed. Deze dag komt maar één keer, dus geniet er vooral van!

 

Met bovenstaande tips kan je makkelijk een geschikte fotograaf bruiloft vinden en kijk je straks met een glimlach terug op een mooi vastgelegde dag.

 

Trouwfotograaf Rotterdam

Wonen jullie in Rotterdam of in de omgeving? Voer dan eens de zoekterm trouwfotograaf Rotterdam in op Internet. Je krijgt dan diverse hits met bruidsfotografen in Rotterdam. Ook vinden jullie dan een link waarmee je een offerte aan kan vragen bij diverse fotografen: snel en vrijblijvend. Dan heb je ook gelijk een richtprijs voor de huur van een fotograaf.

 

Met de bovenstaande tips in het achterhoofd vinden jullie dan in no time de trouwfotograaf die bij jullie stijl past.

 

https://www.mooibelichttrouwreportages.nl/fotograaf-bruiloft/