ABJ Fotografie
Image default
Dienstverlening

Ga voor een tuinkantoor op maat

Nu thuiswerken steeds normaler wordt toveren veel mensen een ruimte in huis over tot een thuiskantoor. Wat nu echter als je in huis niet genoeg plek hebt en verhuizen naar een nieuwe woning geen optie is? Heel simpel, je kiest gewoon voor een tuinkantoor op maat! Met My Home Office heb je alle plek die je nodig om geconcentreerd en ongestoord te werken. Het kantoor wordt kant-en-klaar geleverd en is beschikbaar in meerdere uitvoeringen en formaten. Nog een groot voordeel: dit kleine maar fijne kantoor mag vrijwel altijd zonder vergunning worden geplaatst. Bekijk daarom vandaag nog het aanbod en zorg voor een heerlijke nieuwe werkplek, gewoon in je achtertuin.

Diverse modellen

My Home Office is een prachtig tuinkantoor op maat dat beschikt over alles wat je nodig hebt tijdens je werkdag op kantoor. Van een goede stroomvoorziening en netwerkverbinding tot een ergonomische en comfortabele werkplek. Dit alles komt samen in een modern ontwerp met natuurlijke elementen. Dankzij grote raampartijen beschik je over voldoende daglicht, zodat je lekker helder en actief blijft. Plantenbakken aan de buitenzijde zorgen voor een rustgevend effect. Je kunt kiezen voor een gezellige kantoorunit met één of twee werkplekken en ook zijn er modellen beschikbaar die je tevens als logeerruimte kunt gebruiken. Naar wens kun je kiezen voor een tuinkantoor op maat met of zonder sanitair. Wil je een standaardmodel laten aanpassen naar je eigen wensen? Laat de ontwerpers gewoon weten wat je voor ogen hebt, dan kunnen zij het voor je maken. Zo kun je onder meer een kast laten inbouwen of een terras of veranda toevoegen. Je tuinkantoor wordt op deze manier veel meer dan alleen een werkplek!

Jij bepaalt hoe je thuiskantoor eruit komt te zien!

Ben je benieuwd naar de vele mogelijkheden bij het laten creëren van een tuinkantoor op maat? Bekijk dan snel een aantal voorbeelden en laat je inspireren. Kies voor een kant-en-klaar ontwerp of ga voor je eigen unieke werkplek aan huis. Natuurlijk kun je je thuiskantoor zo bescheiden of groot maken als je zelf wilt en kun je alles laten toevoegen waarmee jij optimaal kunt werken. Een extra groot werkblad of een chillhoek voor creatieve bedenkmomenten? Het is helemaal aan jou!